Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel, "40 katlı pazılı elde açma börek" ve hem lezzetli hem sağlıklı "nohut salatası" tarifi verirken, Ortopedi-Travmatoloji ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Op. Dr. Nail Derelioğlu Tamamlayıcı tıp ortopedik alanda nasıl kullanılıyor, tamamlayıcı tıp ile hangi hastalıklar iyileştirilebilir, akupunktur nedir sorularını yanıtlıyor. Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ümit Koç mide botoksu ile ilgili bilgiler verirken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin kadın hastalıkları ve tedavilerine dair merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2 yıllık evli, 24 yaşında, organizasyonlar için hediyelik yapan Büşra Gelin'in evine konuk olunuyor. Büşra Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün Dr. Fevzi Özgönül beden aklını harekete geçirmek için yapılması gerekenler nelerdir, beden aklı ile zayıflamak mümkün müdür sorularını yanıtlarken, Kütahyalı lezzet ustası kadınlar birbirinden lezzetli tarifler veriyor. Hem diyet yapıp hem gözleme yemek mümkün mü? Diyetisyen Feride Yıldız anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarşı Pazar 'Türk Filmi'
          20:00

          Çarşı Pazar 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Muharrem Gülmez'in üstlendiği oyuncu kadrosunda Erdem Yener, Ayhan Taş, Elif Nur Kerkük, İlker Aksum ve Emin Olcay gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Çarşı Pazar", Çarşamba akşamı Show TV'de! Kahraman, geçimini aile büyüklerinden kalan hamamda kese yaparak kazanmaya çalışmaktadır. Oldukça iyi yürekli bir tellak olarak tanınan Kahraman'ın işleri Tuncay yüzünden tehlikeye girer. Varlıklı bir müteahhit olan Tuncay, İstanbul'dan gelmiştir ve Kahraman'ın ekmek kapısı olan hamamı, içinde bulunduğu çarşıyla birlikte yıkmak ister. Amacı yıkılan yere alışveriş merkezi yapmaktır. Esnaftan hiç anlaşamadığı Cemil bunu Kahraman'ın işini bozmak için fırsat bilir ve Tuncay'la işbirliği yapmaya karar verir. Cemil, esnafı da ikna ederek alışveriş merkezi için destek toplamaya çalışır. Kahraman, Tuncay'a inanmamakta ısrarlıyken, diğer yandan da başı babasından kalan borçlarla büyük derttedir. Borcunu ödemek için tek yol, hamama daha fazla müşteri çekmektir. Eğer yeterli parayı toplayamazsa hamam elinden gidecektir. Parayı bulmak için elinden geleni yapan Kahraman, bu sırada Bahar adında bir tarih öğretmeniyle tesadüf eseri tanışır ve birlikte hamamı kurtarmak için kolları sıvarlar.

        •  Unutursam Fısılda 'Türk Filmi'
          22:00

          Unutursam Fısılda 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı, Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Hümeyra, Işıl Yücesoy, Kerem Bürsin, Gözde Çığacı gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Unutursam Fısılda" Çarşamba akşamı Show TV'de! Sağlık lisesinden yeni mezun olup, kasabanın sağlık ocağında hemşireliğe adım atan Hanife ve aykırı kızı kardeşi Hatice, küçük ve kendi halinde muhafazakar bir kasabada yaşamaktadırlar. Hanife ne kadar çekingen ve içine kapanıksa, Hatice bir o kadar haylaz, laf dinlemez ve başına buyruktur. Edebiyata meraklı Hanife kimselere göstermeden bir şiir defteri tutarken, Hatice çevresindeki herkesi unutacak kadar şarkı söylemeye tutkundur. Bir gün yeni atanan kaymakamın oğlu Tarık kasaba merkezine gelir ve iki kız kardeşin hayatı o günden sonra tamamen değişir.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:15

          Lezzet Akademisi (Tekrar)