Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Meltem Açıkel'den Ebru Akel'e yapımı kolay lezzeti doyumsuz doğum günü pastası yapımı ekrana geliyor. Genç şarkıcı Serdal Demir, keyifli sohbeti ve sevilen şarkılarıyla konuk olurken, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yunus Uysal üç boyutlu bilgisayarlı tomografi omurga cerrahisinde nasıl kullanılıyor, üç boyutlu omurga cerrahisi hangi hastalarda kullanılıyor sorularını yanıtlıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Sibel Pınar göz estetiği ile ilgili bilgiler verirken, Genel Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Atakan Özkan ilk meme ultrasonu ne zaman yapılmalı, memede oluşan fibrokistler kansere dönüşür mü sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 25 yaşında, öğretmen Şaziye Gelin'in evine konuk olunuyor. Şaziye Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          yollarını ayrılmayacak bir biçimde birleştiren Kadir ve Gülperi, artık resmi olarak evli olmalarının mutluluğunu kısacık bir süre yaşayabilirler. Onları bekleyen bambaşka sorunların içine savrulmaları çok az bir zaman alacaktır. Hasan Eyüp'le hesaplaşmasında onun gerçek yüzünü görür ve Bedriye'yle birlikte hayatlarının en büyük darbelerinden birini alırlar. Gökhan, Seyit'in kaybının arkasındaki gerçeklerin peşine düşer. Gülperi ve Kadir bunca zamandır birlikte aldıkları yolun sonunda, mutluluklarını artık herkese açıklamaya karar verirler. Ancak hiç beklemedikleri bir durumla karşı karşıya kalır ve bambaşka bir karar aşamasına gelmek zorunda kalırlar.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:45

          Gelin Evi (Tekrar)