Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ayakkabıların su almaması için ne yapmalı, camlardaki buharlaşmayı nasıl önleriz, ne yaparsak kıyafetlerin rengi solmaz, saç beyazlarını kapatan doğal boya evde nasıl yapılır sorularını yanıtlarken, Sofra Tasarımcısı İrem Ekin Avcı Osmanlı mutfağından "Erik Soslu Kuzu İncik" tarifi veriyor ve Osmanlı mutfağının olmazsa olmazları nelerdir, meyveler Osmanlı Mutfağında nasıl kullanılıyor, şık bir davet sofrası kurarken nelere dikkat etmeliyiz sorularına yanıt veriyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Banu Kumbak Aygün çikolata kisti ile ilgili bilgiler verirken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan implant tedavisine dair merak edilenleri anlatıyor. Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise üst yüz germe estetiği ile ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 7 yıllık evli, 26 yaşında, ev hanımı Şeyda Gelin'in evine konuk olunuyor. Şeyda Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Varis ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Murat Aksoy kimler damar tıkanıklığı riski altında, damar sağlığı nasıl korunmalı sorularını yanıtlarken, Obezite Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük obezite ile ilgili bilgiler veriyor. Lezzetli ve değişik yemekleriyle Saniye Karataş, Zahide Yetiş'in konuğu oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi'
          20:00

          Çarpışma 'Dizi'

          Usta oyuncu Ali Sürmeli de, 'Çarpışma' tutkunlarının büyük bir merakla bekledikleri, Kadir Adalı'nın babası ve can düşmanı 'Cansız' karakteri ile bu bölümden itibaren diziye dâhil oluyor. 'Çarpışma'nın aksiyon ve duygusal sahnelerle örülen, ters köşe sürprizlerle izleyicilerini yine şaşırtacak ve bu akşam ekrana gelecek 13. bölümünün konusu şöyle; Kadir ve Asiye şimdi birbirlerine, uzansalar sarılabilecek kadar yakın ama aynı zamanda, otuz beş yıllık bir sessizlik kadar da uzaktadırlar. Kadir, annesini bulmasının önünü açmasına rağmen Zeynep'e halen kızgın, Zeynep de anlaşılamadığı için Kadir'e kırgındır. Ancak mevsim ansızın kıştan bahara dönecek, Kadir ile Zeynep tam on altı yıl önce avuçlarından uçup giden aşkı yeniden yakalayacaktır. Zeynep'e saplantılı bir tutkuyla bağlı olan Veli'nin ise, Zeynep'i Kadir'e bırakmaya hiç ama hiç niyeti yoktur ve acımasız yüzünü bir kez daha göstermekte gecikmez. Diğer yanda Demir ve Yakup, Kerem'e büyük bir kumpas kurar. Kerem'in büyük bir girdabın içine sürüklenmesi artık an meselesidir. Cemre ise annesinin ölümüyle ilgili gerçeğin peşine düşer. Ancak yürüdüğü yolda Selim'i gözardı eder ve sır perdesini aralayacağını düşünürken, şoke edeci bir manzarayla karşı karşıya kalır. Zeynep de Asiye'den Kadir'le ilgili yeni ve çok önemli bilgiler edinir. Öte yandan Adalı, adım adım Cansız'ın izini sürmeye devam eder. Bir kapı diğer kapıyı açar, bir isim başka bir ismi adres gösterir. Artık büyük bir fırtınanın kopması çok yakındır. Ancak Adalı, Cansız'ın kendisine gölgesi kadar yakın ve çok iyi pusu kuran biri olduğundan habersizdir.

        •  Prof. Dr. Mustafa Karataş İle Regaip Kandili
          00:15

          Prof. Dr. Mustafa Karataş İle Regaip Kandili

        •  Nöbet 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Nöbet 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:45

          Gelin Evi (Tekrar)