Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "baklava yufkasından elmalı turta" ve "milföyden simit" tarifleriyle konuk olurken, Seyahat Yazarı ve Rehber Saffet Emre Tonguç keyifli ve öğretici bir seyahatin tüm inceliklerini anlatıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Oya Gökmen tüp bebek tedavisi ile ilgili bilgiler verirken, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Sefer Ogün Bölük gözlüklerden hangi yöntemlerle kurtulabiliriz, akıllı lens tedavisi nasıl yapılıyor sorularını yanıtlıyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik kalp damar tıkanıklığı ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin  'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 4 aylık evli, 25 yaşında, öğretmen Selin Gelin'in evine konuk olunuyor. Selin Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya kilo vermenin önündeki engeller neler, yemekle beraber su içilir mi sorularını yanıtlarken, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Murat Kezer ortopedi aşınmalarının nedenlerini anlatıyor. Ayrıca programa Hatay'ın gastronomi tanıtıcısı, Kasap Süleyman Yurttaş ve Hatay Mutfak Uzmanı, Şef Celil Erkan konuk oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hükümet Kadın 'Türk Filmi'
          20:00

          Hükümet Kadın 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Sermiyan Midyat'ın üstlendiği oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Ercan Kesal, Mahir İpek, Gülhan Tekin, Cezmi Baskın, Bülent Çolak, Burcu Gönder, Renan Bilek ve Ayberk Attila gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Hükümet Kadın", Salı akşamı Show TV'de! 8 Çocuklu Midyatlı sıradan bir kadın olan Xate' nin komşularından tek farkı, kocasının Midyat Belediye Başkanı olmasıydı. Bir gün, başına gelenler onun da Midyatlıların da hayatını değiştirdi! Okuma yazması olmayan Xate Midyat Belediye Başkanı oldu! Mutfak işlerine girişir gibi giriştiği devlet işlerinde çocuklarının kendi aralarındaki çocukça rekabeti Midyat halkına kahkahalar attıran maceralara neden oldu. Ama hiçbir şey Xate'yi yolundan döndürmedi. Hükümet gibi kadın Xate, işleri elinin hamuru ile çözmenin yolunu her seferinde buldu. Midyat'ta henüz kimse farkında olmasa da sadece onun için değil tüm ülke için hayat eskisi gibi değildi aslında. Ama en azından Midyat'ın değişimine giden yol, kahkahalarla doluydu! Filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Sermiyan Midyat da aynı zamanda filmin oyuncularından biri. Demet Akbağ, yedi oğlu ve bir kızı ile kendini Belediye Başkanı olarak bulan Xate karakteri ile sinema perdesinde yine unutulmayacak bir karakter yaratıyor ve seyirciye yine neşe dolu bir film vadediyor.

        •  G.O.R.A. 'Türk Filmi'
          22:15

          G.O.R.A. 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı, Cem Yılmaz, Şafak Sezer, Özkan Uğur, Engin Günaydın, Özge Özberk ve Ozan Güven gibi usta oyuncuların yer aldığı "G.O.R.A" Salı akşamı Show TV'de!Anadolu'nun turistik kentlerinden birinde tüccarlık yapan Arif uzaylılar tarafından kaçırılarak G.O.R.A adlı gezegene götürülür. Arif, gezegenden kaçmak için uğraşır. Bunun için de uzaylı Komutan Logar'a karşı mücadele vermesi gerekir.

        •  Nöbet  'Dizi' (Tekrar)
          00:45

          Nöbet 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:15

          Lezzet Akademisi (Tekrar)