Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Tiyatro, Sinema ve Dizi Oyuncusu, Seslendirme Sanatçısı Betül Arım keyifli sohbetiyle konuk olurken, fırında karnabahar böreği yapıyor. Astrolog Dinçer Güner hangi burcu neler bekliyor sorusunu yanıtlarken, Protez Saç Uzmanı Leyla Pektaş ve Teknik Uzman Gökhan Murat Pektaş protez saçla ilgili bilgiler veriyor.

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Güldür Güldür oyuncuları ev ziyaretinde bulunursa... Kıbrıs'ta ünlüler geçidi! Murat Dalkılıç, hangi soruyu duyunca kameralardan kaçtı? Merakla beklenen "Türk Herkülü" filminin ilk görüntüleri yayınlandı! Naim Süleymanoğlu'nu oynayacak oyuncudan çarpıcı açıklamalar!

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi
          16:15

          Lezzet Akademisi

          Türk mutfağının eşsiz yemekleri, tüm incelikleriyle, Lezzet Akademisi mutfağından ekranlara geliyor. Genç şef adayları bu hafta en iyi mercimek çorbası ve el açma böreği için birbirleriyle yarışacak. Modaretörlüğünü Sedef İybar'ın üstlendiği, rekabetin kızıştığı yarışmanın jüri koltuğunda fenomen şefler Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna oturuyor. Yarışmacılar ve şefler arasında gerginlik! Sabırları tükenen şefler ve yorgun düşen yarışmacılar arasında gerilim yükseliyor. İsmet Saz kimlerin ''tribünlere oynadığını'' iddia etti? Ecem neden sinirlerine hakim olamadı? Tüm bu yaşananlardan sonra Aylin Şef'in yeni gelen yarışmacı Alev Hakverir'den özür dileme sebebi ise merak konusu. Yarışmanın bu haftaki konuğu Gupse Özay, tatlı dili ve sempatisiyle rekabet ortamındaki tatlı gerginliği unutturabilecek mi? Yemek yapmanın inceliklerini öğrendiğini, mutlulukla yemek yaptığını söyleyen Gupse Özay en çok hangi yemeği yapıyor? Bu haftanın diğer konuğu ise baklava üstadı Nadir Güllü! Önce tırnak kontrolü yapan Güllü'nün sınavından kimler geçebilecek? Eray'ın kendine takma isim koymasının bu testle bir alakası var mı? Hamur açmanın incelikleri ve mercimek çorbasının püf noktaları Lezzet Akademisi'nde!

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Nöbet 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Nöbet 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          Hatay'ı Türkiye'den ayırma planları yapan Jennifer'ın, Ziya Cevran'a Hatay Cumhuriyeti'nin devlet başkanlığını teklif ettiği heyecan dolu tanıtımda Yiğit Yüzbaşı, eşini kaçıran teröristi affetmiyor. Kaçırılan çocukları kurtarmak isteyen Jandarma Kuvvetleri tuzağa düşerken, Şahin Efendi torunu Seher için gözyaşı döküyor.

        •  Florence 'Yabancı Sinema'
          23:45

          Florence 'Yabancı Sinema'

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          04:15

          Pazar Sürprizi (Tekrar)