Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel evde yapabileceğiniz enfes ''tepside kumpir'' tarifi verirken, Çatalca'dan organik lezzetlerle Nazan Kurtan kendi bahçesinde yetiştirdiği sebzelerle ''sütlü pazı'' ve ''tarhana çorbası'' yapıyor. Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Dr. Enis Biçerer migren nedir, proloterapi hangi nedenlerle kullanılır ve bel ağrısının sebepleri nelerdir sorularını yanıtlarken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin kadın hastalıkları ve bebek tedavisine dair merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin  'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 25 yaşında, milli sporcu beden öğretmeni Şule Gelin'in evine konuk olunuyor. Şule Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün Eczacı Fitoterapist ve Gaps Diyeti Uzmanı Elif Kaya bağırsak sağlığının önemini anlatırken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Akın Akyurt göze dokunmadan lazer nasıl yapılır, lazer kişiye özel nasıl planlanır sorularını yanıtlıyor. Ayrıca Sivas yöresinin lezzetli tarifleri sizleri bekliyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Şaşkın Hırsızlar 'Yabancı Film'
          22:30

          Şaşkın Hırsızlar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Benny Chan'in yaptığı, Jackie Chan, Michael Hui ve Louis Koo gibi usta oyuncuların yer aldığı 2006 yapımı "Şaşkın Hırsızlar" Çarşamba akşamı Show TV'de! Ren Zituo (Jackie Chan), sıradışı kung-fu tekniğine sahiptir ve bu yeteneklerini hırsızlık için kullanmaktadır. Ran ve arkadaşlarına yeni bir iş verilir: şehirdeki en zengin kadının torunu kaçırılacak ve fidye için mafyaya teslim edilecektir. Ancak bu iş için aracı olan kişi hapse girince bebek, Ren ve arkadaşlarının başına kalır. Mafya şefi, intikam için bir katil göndererek bebeği ele geçirmek ister. Bebek artık tehlikelerle karşı karşıyadır. Bu defa Ren ve arkadaşları bebeği mafyanın elinden kurtarmak için hayatlarını tehlikeye atarlar.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:15

          Lezzet Akademisi (Tekrar)