Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kahvaltı hazırlamaya vakti olmayanlara ''yulaflı ve meyveli tembel kahvaltısı'' yaparken, Fatih Sarp otlu peyniri, kovan balı, domates reçeli, Van'a özgü murtuğa ve Van cacığı tarifi veriyor. Su Someliyesi ve Gıda Mühendisi Ebru Erke iyi su nasıl anlaşılır, su tüketimi nasıl olmalı sorularını yanıtlıyor ve 22 Mart Dünya Su Günü'nde suya dair bilgileri veriyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Onur Kızılay omuz çıkıkları hakkında merak edilenleri paylaşıyor. Uzman Estetisyen Neslim Gülgen ise çatlağa bölgesel olarak uygulama yapılıyor mu, çatlak uygulamasında ağrı ve sızı hissedilir mi, gözaltı morlukları için nasıl bir uygulama yapılıyor gibi merak edilen soruları cevaplıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 25 yaşında, diş hekimi asistanı Sibel Gelin'in evine konuk olunuyor. Sibel Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Kadir son anda Gülperi'ye yetişerek boşanmasına karşı çıkar. Gülperi'nin tek derdi çocuklarını geri almaktır. Gülperi'nin evlendiğini duyan Taşkınlar ise bunu kolayca kabul etmeyeceklerdir. Gülperi'nin evlilik haberi hızla yayılır. Kadir'in annesi Suna oğlunun evine yerleşip Gülperi'ye eziyet etmeye başlar. Hastanedeki Eyüp de bu evliliği öğrendiğinde sonuçları herkesi etkileyecek bir plan yapmaya başlar. Yakup'un da Eyüp'ün borçlarından kurtulmak için Hasan üzerinden bir planı vardır. Ailenin veliahdı olma fikri Hasan'ın kafasını karıştırır. Annesine inat, olmadığı bir insan gibi davranmaya başlar. Buna en büyük tepkiyi Artemis verse de başlarına gelecek belalara mani olamaz. Gülperi, Hasan ve Bedriye'nin hasreti ile yanarken hiç beklenmedik bir olay olur; Eyüp tecritten firar edip Şeyma'yı kaçırır. Kadir'den, Şeyma'ya karşılık Gülperi'yi teslim etmesini ister.

        •  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İle Özel Röportaj
          23:00

          MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İle Özel Röportaj

          MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ İLEÖZEL RÖPORTAJ ORTAK YAYINLA SHOW TV'DE! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak canlı yayınında Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtlıyor... 2019 yerel seçim sürecinden beka sorunu tartışmalarına... Terörle mücadeleden ekonomideki gelişmelere... Cumhur ittifakı çalışmalarından 31 Mart sonrası siyasetin geleceğine kadar gündeme ve Türkiye'ye dair her şeyi Didem Arslan Yılmaz soruyor, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yanıtlıyor.

        •  Nöbet 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Nöbet 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:45

          Gelin Evi (Tekrar)