Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "fırında sebzeli yelpaze tavukgöğsü" ile Fransız mutfağının en sevilen tatlılarından "çikolatalı mus" yaparken, Uzman Estetisyen Neslim Güngen bölgesel incelme ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Modacı-Koreograf Uğurkan Erez ile moda ve zarafetin konuşulacağı programda Astrolog Şenay Devi Nisan ayında burçları nelerin beklediğini anlatıyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik ise gizli kalp nedir, belirtileri nelerdir, tedaviye rağmen düşmeyen tansiyon nasıl tedavi edilir sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 6 aylık evli, 37 yaşında, Songül Gelin'in evine konuk olunuyor. Songül Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Bulut elimizdeki çizgiler ne anlama geliyor, isim kader midir, yüz şekliniz ne anlama geliyor sorularını yanıtlarken, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Onur Aytan spor yaralanması ile ilgili bilgiler veriyor. Urfa sıra gecesi ekibi ise programa renk katıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Düğün Dernek 'Türk Filmi'
          20:00

          Düğün Dernek 'Türk Filmi'

          DÜĞÜN DERNEK- 7+ Olumsuz ÖrnekYÖN: SELÇUK AYDEMİROYN: AHMET KURAL, MURAT CEMCİR, RASİM ÖZTEKİN, DEVRİM YAKUT, BARIŞ YILDIZ, EMEL SAYIN, SIRRI SÜREYYA ÖNDER2013 Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail'in oğlu Tarık bir gün yurt dışından çıkagelir. Önce her zamanki gibi bir memleket hasreti gibi görünse de bu ziyaretin altındaki esas neden çabuk ortaya çıkar: Tarık görevli olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla beraberdir ve aynı ülkede çalışmak için tek yol evlenmeleridir! Kendisinin olurunu almaya gelen oğlunu düğünsüz evlendirmemeye kararlı olan İsmail, alelacele bir düğün telaşına girer. Ama çok hazırlıksız yakalanmıştır. yine de "Ben oğluna düğün yapamadı dedirtmem!" diyerek Tüpçü Fikret'i, Çetin'i ve köyün öğretmeni Saffet'i seferber ederek elde avuçta para yokken 10 gün içerisinde sazlı-sözlü bir düğün hazırlığı içerisine girer. Fikret Sivas'taki bağlantılarını kullanarak önce bir otel düğünü için söz verse de, işler sarpa sarar ve köy meydanında mütevazi bir düğün hazırlığı başlar. Tam her şey çözüldü derken, esas curcuna düğün gecesi kopacaktır. Devenin sırtında kaybolan gelinden, Rusya'dan gelini geri götürmeye gelen mafyaya kadar Tüpçü Fikret ve Çetin'i bin tane bela beklemektedir!

        •  Dehşetin Dişleri 'Yabancı Film'
          22:15

          Dehşetin Dişleri 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Andrew Traucki'nin yaptığı, Damian Walshe-Howling, Gyton Grantley, Adrienne Pickering gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Dehşetin Dişleri", Salı akşamı Show TV'de! Luke, kendisini ziyarete gelen eski sevgilisi Kate, kardeşi Matt ve Suzie'yi bir tekne turuna davet eder. Endonezya kıyısına doğru seyahat etmeyi planlayan grubu, Avustralya sularındaki Büyük mercan kayalıkları bölgesinde hiç de hoş olmayan sürprizler beklemektedir. Kayaklıklarda parçalanan tekne alabora olarak batar, yolcularının ise sadece 2 seçeneği vardır: ya enkaz üzerine bir umut kurtarılmayı bekleyecekler ya da köpek balıklarının cirit attığı bu sularda en yakındaki adaya, 20 mil kadar yüzeceklerdir. Fazla yol almaya fırsat kalmaz ve peşlerine takılan büyük beyaz köpek balığı suları kana boyar.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          02:15

          Lezzet Akademisi (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:00

          Gelin Evi (Tekrar)