Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel bayat ekmek, kurabiye ve bisküvileri atmıyor; onlardan armutlu tart yapıyor. Ekmek Ustası Diler Terzi'nin zeytinyağlı, biberiyeli, zeytin dilimli İtalya'nın en sevilen ekmeği focaccia tarifi ve evde ekmek yapmanın tüm püf noktalarını vereceği programda, on parmağında on marifet olan VJ, DJ, Köşe Yazarı, İşletmeci ve Şarkıcı Oben Budak keyifli sohbetiyle konuk oluyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan diş sağlığına dair merak edilenleri anlatırken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik ve özgüven arasında nasıl bir bağ var, hastalar estetik öncesinde ve sonrasında neler hissediyor sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 26 yaşında, gişe memuru Tuğçe Gelin'in evine konuk olunuyor. Tuğçe Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Uzman Psikolog Ramazan Şimşek çocuklar için oyuncakların anlamını paylaşırken, Benan Saraç birbirinden sağlıklı tarifler veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş büyük göğüsler daha çabuk mu sarkar, meme uçları nasıl olmalı sorularını yanıtlıyor. Ayrıca programda Gaziantep mutfağından çok özel lezzetler sizleri bekliyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi'
          20:00

          Çarpışma 'Dizi'

          Cansız pusunun, Kadir de Cansız'ın kokusunu almıştır. Kadir'in karşısında bir çakal, Cansız'ın karşısında bir kurt vardır. Silahlar çekilir, kurt ile çakalın ölüm oyunu başlar. Veli de, olan biten her şeyi gizlendiği köşeden ve gergin bir halde izlemekte, Kadir ile Cansız'ın birbirlerini öldürmelerini sabırsızlıkla beklemektedir. Zira planının tutmaması, Cansız'ın usturasının boğazına dayanması demektir. Zeynep, Veli'nin ölüm korkusunu daha da perçinleyecek bir hamle yapar. Diğer yanda Kerem, cinayet şube polislerince gözaltına alınır ve emniyete getirilir. Kadir, Kerem'in gözaltına alındığı haberini yaralı halde getirildiği hastanede alır. Kadir ile Kerem'in avukatlığını üstlenen Cemre, Kerem'i kurtarmak, Selim de Kerem'i cezaevinden hiç çıkarmamak için Veli'yle güç birliği yapar. Bu zor günlerinde Kerem'i, Cemre ve ona olan büyük sevgisi ayakta tutacak, Cemre'ye de Zeynep destek olacaktır. Öte yandan Kadir, yeni bir para transferi yapılacağı bilgisini alır ve büyük bir operasyon düzenler. İşin içinde Veli ve Adem de vardır. Zeynep de Kadir'e, Selim'in ipini çekebilecek belgeler verir. Artık tehlike çanları Selim için de çalmaktadır. Üstüne üstelik Selim'in karşısında, hiç tahmin edemeyeceği kadar güçlü bir de ittifak vardır.

        •  Transit 'Yabancı Film'
          00:15

          Transit 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Antonio Negret'in üstlendiği, Jim Caviezel, James Frain, Elisabeth Röhm gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Transit", Perşembe gecesi Show TV'de! Büyük bir soygun yapılır. Hırsızlar çaldıkları paralarla yoldan geçiş yaparken polise yakalanmamak için çaldıkları parayı rastgele seçtikleri bir ailenin arabasına saklarlar. Seyahatleri sırasında arabadaki parayı bulan kadın eşine inanmaz ve onu yolda bırakıp gider. Yolda başına geleceklerden habersizdir.

        •  Transit 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Transit 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:45

          Gelin Evi (Tekrar)