Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel leziz mi leziz yufkadan çiğ börek ve mercimekli erişte salatası tarifleri verirken, Zayıflama ve Güzellik Uzmanı Meltem Şarkışlalı ahtapot sistemi ile incelme ile bilinçaltı zayıflamayı anlatıyor. Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın beyin sağlığına dair bilinmeyenleri paylaşırken, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Fatih Gökalp kök hücre nedir, nasıl elde edilir, damar hastalıklarında kök hücre nasıl uygulanıyor, Buerger hastalığı neden olur sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3,5 yıllık evli, 39 yaşında, mali müşavir Yeliz Gelin'in evine konuk olunuyor. Yeliz Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Gülperi kendini feda eder ve Şeyma'nın hayatı karşılığında Eyüp'le gider. Hasan annesini kurtarabilmek için büyük öfke duyduğu biriyle işbirliği yapmak zorunda kalacaktır. Eyüp Gülperi'yi boşanmazsa çok değer verdiği birini öldürmekle tehdit eder. Kadir ise başındaki büyük tehlikeden habersiz kaçak hayatı süren Eyüp'ü aramaktadır. Hasan Eyüp'ün kendisine ve annesine söylediklerinin ağırlığı altında ezilir. Yakup Ağa da Eyüp'ün firarıyla korku dolu günler geçirmeye başlamıştır. Konaktaki güvenlik önlemlerini artırsa da kurtuluşunun öfkeli Hasan'ı kullanmaktan geçtiğini anlar. Suna başlarına gelen olayların sorumlusu olarak Gülperi'yi görmektedir. Şeyma'yı yanına, Kadir'in evine alır. Ancak Şeyma kendini kaybedecek ve hem Gülperi hem Artemis'e zarar verecek korkunç bir hareket yapar. Bu olay sonunda Artemis ile annesinin ilişkisi zarar görürken Kadir de kızının velayetini almak için bir mücadeleye girişir. Gülperi ve Kadir sorunlara karşı aşklarının ardında dururlar. Kadir tam Eyüp'ü yakalamışken Hasan'ın tabancasından çıkan bir kurşun yanlış hedefi vurur ve mutluluk hesapları alt üst olur.

        •  Öfkeli Polisler 'Yabancı Film'
          00:15

          Öfkeli Polisler 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Tsz Ming Wong'ın yaptığı, Jet Li, Wen Zhang ve Shi Shi Liu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Öfkeli Polisler" Cuma gecesi Show TV'de! Hong Kong'da işlenen seri cinayetleri çözmek için Wang Bu'er (Wen Zhang) ve Huang Feihong (Jet Li) görevlendirilir. Dava ilginçtir. Çünkü öldürülen tüm erkekler, Liu adında genç ve güzel bir kadının eski erkek arkadaşlarıdır. Bu'er ve Feihong, davayı çözmek ölümcül bir oyun planlarlar. Polislerden biri, Liu'nun sevgilisi olacak ve katilin peşine düşecektir.

        •  Öfkeli Polisler 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Öfkeli Polisler 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          04:45

          Güldür Güldür Show (Tekrar)