Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Genç şarkıcı Doğu yeni şarkısı ve keyifli sohbetiyle konuk olurken, Astrolog Zeynep Turan Nisan ayında burçları nelerin beklediğini anlatıyor. Medical Direktör İsmail Zengin fiber fue saç ekimi uygulamasına dair merak edilenleri anlatırken, Uzman Klinik Psikolog Berkay Ateş neden ve ne zaman psikologa ihtiyaç duyarız, psikolojimizin bozuk olup olmadığını nasıl anlayabiliriz, takıntılı düşünce ve davranışların doğasında ne vardır sorularını yanıtlıyor. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ayşegül Sivri meme büyütme ve meme küçültme estetiği ile ilgili bilgiler veriyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. "Altın Oran"a göre Türkiye'nin en güzel yüzlü kızları kimler? Çarpışma'nın "Genç Aşıkları" Cemre ve Kerem'den müthiş pozlar! Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un bu pozları olay yaratır! Çukur'un Mahsun'u Berkay Ateş'in kendi yaptığı eşyalarından oluşan evi Cumartesi Sürprizi'nde! Kenan Doğulu - Beren Saat çiftinin arasındaki buzlar eriyor mu?

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          13:00

          Lezzet Akademisi (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          15:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor! Halihazırda ilişkisi olan Mesut, zor duruma düştüğünde Naime'den yardım alırsa ne olur? Bu sefer Mesut'u gözüne kestiren Naime, Mesut'u elde etmek için hangi yollara başvuracak? Eve gelen misafire gözükmek istemediği için yalan söyleyen Hayati, kendini nasıl bir durumun içinde bulacak? Yeni bir ilişkiye başlayan Kazım'ı arkadaşları nasıl bilirdi? Kazım'ın ilişkisini öğrenince ev arkadaşı Bilal, duruma ne tepki gösterecek? Aziz Bey ile Ne Haber bölümüne bu hafta; dünya üzerindeki en kalabalık çekirdek aile olan Fikri ve Naime çifti konuk oluyor! 450 çocuk bakmanın zorlukları neler? Ne gibi sıkıntılar yaşıyor olabilir? Çift Aziz Bey'e nasıl bir jest yapacaklar? Şirket için çok önemli bir toplantıda kadın çalışanların özel günlerinde olması ne gibi sıkıntılara yol açabilir? Kudret ve Çetin ortamdaki duygu değişimleri karşısında ne yapacaklar? Masalların hiç bilinmeyen yönlerine ışık tutan program Masalların Arka Odası programında birbirinden değerli hocalar; İbrahim Taytaylı, Bilal Çardakçı, Hayati Akın hangi konularda anlaşamayacaklar? Doğru sandığımız masalların gerçek yüzleri aslında nasılmış? Farklılık gereği şirket toplantılarını bir teknede yapan ofis çalışanlarını nasıl bir gün bekliyor? Kötü hava şartları toplantılarını nasıl etkileyecek?

        •  Kapımdaki Casus 'Yabancı Film'
          23:30

          Kapımdaki Casus 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Brian Levant'ın yaptığı, Jackie Chan, Amber Valetta ve Lucas Till gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Kapımdaki Casus" Cumartesi gecesi Show TV'de! Bob, CIA ajanıdır. Üç çocuklu bekar komşusu Gillian ile flört etmektedir ve emekli olduktan sonra onunla yeni bir hayat kurmak istemektedir. Ama Bob'un Gillian ile evlenmeden önce tamamlaması gereken bir görevi daha vardır: Gillian'ın çocuklarının dostluğunu kazanmak. Gillian acil bir iş için şehir dışına çıkınca, Bob çocuklara bakmak için gönüllü olur. Bu sırada Bob'un baş düşmanı Rus terörist Poldark hapisten kaçar ve Bob babalık ve casusluk gibi iki zorlu görev arasında kalır.

        •  Nöbet 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Nöbet 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)