Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay diyet yapmadan yiyerek zayıflanabilir mi, hastalıkları önlemek için nasıl beslenmeliyiz, kırışıklıklar için neler yapabiliriz sorularını yanıtlarken, Stil Danışmanı Nihal Kılıç 2019 modasını anlatıyor. Yumurta Üreticileri Merkez Birliği Basın Sözcüsü Derya Pala yumurtaların besleyici değerleri ile ilgili bilgiler verirken, Thetahealing Bilinçaltı Terapisti ve Eğitmeni Yeşim Kuzu Thetahealing tekniği nedir nasıl uygulanır, negatif inançlar vücudumuzu nasıl etkiliyor, en çok merak edilen hastalıkların bilinçaltındaki zihinsel sebepler nelerdir sorularını yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Gülperi 'Dizi '(Tekrar)
          13:00

          Gülperi 'Dizi '(Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi
          16:15

          Lezzet Akademisi

          Yetenekli şef adaylarını hem eğiten hem yarıştıran Lezzet Akademisi bu hafta da çok lezzetli! Genç şef adayları bu hafta 'Terbiyeli Kuzu Etli Kereviz' yapacak. Moderatörlüğünü Sedef İybar'ın yaptığı yarışmanın jüri koltuğunda oturan fenomen şefler Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna bu haftaki tabakları nasıl eleştirecek? Yarışmanın sevilen yüzü Eray'a memleketinden rakip geldi! Bolu'dan gelen yeni yarışmacı Ali Ağrıslı iddialarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İlk hafta yaşanan Eray ve Ali gerginliği yarışmacıları nasıl etkileyecek? Derya bu bölümdeki takım arkadaşıyla anlaşabilecek mi? Aylin Yazıcıoğlu hangi yarışmacıya ''Hayatta kadınların sözünü dinle'' dedi. Doğrama teknikleri yanlış olan yarışmacılar kim? Yemek yaparken tencere değişirse yemeğin lezzeti değişir mi? Usta oyuncu Oya Başar, oyunculuğu gibi, mutfakta da döktürüyor mu? Sedef İybar, ünlü oyuncu hakkında ne gibi itiraflarda bulundu? Neredeyse her yemeğe kereviz eklediğini söyleyen Başar'ın en sevdiği yemek ne? Yüksek enerjisiyle bölüme renk katan Oya Başar, yarışmacılara esprileriyle çok takılacak! Hangi yarışmacıların yemeklerini beğenecek? Kıyasıya rekabete tanık olan oyuncu kimlere kaç puan verecek? Lezzet Akademisi'nin diğer konuk jürisi ise Mustafa Yıldız! Genç yaşta mutfağa giren ve büyük başarılara imza atan şef, yarışmacıları nasıl değerlendirecek? 'Terbiyeli Kuzu Etli Kereviz' in inceliklerini ve püf noktalarını Mustafa Yıldız anlatacak.

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Nöbet 'Dizi '(Yeni Bölüm)
          20:00

          Nöbet 'Dizi '(Yeni Bölüm)

          "CEHENNEME BİLE GİRER ÇIKARIZ!" Güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici senaryosu ve dev prodüksiyonu ile beğeni toplayan Nöbet'in 5. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Ahmet Refik Paşa'nın, "Bu vatanın sizler gibi askeri olduktan sonra cehenneme bile girer çıkarız!" sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda aksiyon dolu çatışma sahneleri göz dolduruyor. Jennifer, Ahmet Refik Paşa'yı öldürme planları yaparken meydana gelen patlama gerilimi yükseltiyor. Hain planı çözmeye çalışan Barış Binbaşı ve Yiğit Yüzbaşı'nın neler yapacağı merakla bekleniyor. NÖBET'TE NELER OLDU? Nöbet'in geçtiğimiz Pazar akşamı ekrana gelen 4. bölümünde Hatay'a arkeolog kimliğiyle gelen ajan Jennifer bölgeyi kaosa sürüklemek için Elmalı'daki terör örgütünün temsilcisi Zilfo ile temasa geçti ve onu büyük planına dâhil ederek yeni bir eylem için harekete geçirdi. Şehit Er Remzi Duman'ın ailesine kara haberi verdikten sonra ailesiyle Hatay'a dönen Barış Binbaşı ise ev bakmaya başladı. Ziya'nın oğlu Ferit'in, Namık'ı dövmekten gözaltına alındığını öğrenen Barış Binbaşı bu olaydan yararlanarak iki aşığı birleştirmek istedi, fakat Ziya Cevran'ın beklenmedik hareketiyle başarılı olamadı. Jiyan'ı etkisiz hale getiren askerler zaferlerinin tadını çıkarırken Yiğit Yüzbaşı ve Zeynep evliliklerinde yaşadıkları sorunları halletmek için birlikte zaman geçirdi. Fakat birlikte geçirdikleri zaman pek işe yaramadı ve daha derin bir sorunun içinde kendilerini buldular. Jennifer'ın ortaya koyduğu plana göre hareket eden terör örgütü yüksek gerilim hattını patlattı ve kasaba karanlığa gömüldü. Barış Binbaşı'dan önce olay yerine gitmeye çalışan Nizamoğlu tuzağa düşerek, meydana gelen patlamada yaralandı. Bu sırada bir bahaneyle jandarma karakoluna giren Jennifer bir takım belgelere ulaştı. Nizamoğlu yaralı halde araçtan çıkarılıp hastaneye yetiştirilirken, peşlerinden bakan Barış Binbaşı'nın kızgın ve çaresiz halleri izleyenleri derinden etkiledi.

        •  Çukur 'Dizi '(Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi '(Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi '(Tekrar)
          02:30

          Gülperi 'Dizi '(Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi
          04:45

          Pazar Sürprizi