Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel birbirinden lezzetli tarifler verirken, Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar hangi besini ne kadar tüketmeliyiz, tüketirken nelere dikkat etmeliyiz, gıdaları nasıl saklamalıyız sorularını yanıtlıyor. Bilinçaltı Sembol Dili Uzmanı Murat Başaran ise bilinçaltına dair merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Dilara Körpeş'ten oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özer, model Gaye Özdemir'den oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyöz Alev Işık, model Hilal Aktürk'ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Selami Ersoy, makyöz Tuğba Babacan, model Hülya Tiryaki'den oluşan dördüncü takım saçlara boya yapıp, şekil vermek için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 5 aylık evli, 26 yaşında, eczane teknisyeni Tuğçe Gelin'in evine konuk olunuyor. Tuğçe Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün Dr. Feridun Kunak bağırsak sağlığını korumak için nelere dikkat edilmeli, fıtık olup olmadığımızı nasıl anlarız sorularını yanıtlarken, Fitoterapist Dr. Hakan Özkul fitoterapi ile ilgili bilgiler veriyor. Ayrıca programda yöresel lezzet "nohut ekmek"in yapılışı ekrana geliyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  G.O.R.A. 'Türk Filmi'
          23:30

          G.O.R.A. 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı, Cem Yılmaz, Şafak Sezer, Özkan Uğur, Engin Günaydın, Özge Özberk ve Ozan Güven gibi usta oyuncuların yer aldığı "G.O.R.A" Çarşamba akşamı Show TV'de!Anadolu'nun turistik kentlerinden birinde tüccarlık yapan Arif uzaylılar tarafından kaçırılarak G.O.R.A adlı gezegene götürülür. Arif, gezegenden kaçmak için uğraşır. Bunun için de uzaylı Komutan Logar'a karşı mücadele vermesi gerekir.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:45

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:15

          Lezzet Akademisi (Tekrar)