Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "ev yapımı şiş kebap" ve sunumuyla iştah açan "zürafa kek" tarifleriyle konuk olurken, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetiği Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Medine Kantürk total vücut şekillendirme nedir, bölgesel yağlanma neden oluşuyor, kalçalara transfer edilen yağ, ne kadar süre kalıyor sorularını yanıtlıyor. Yumurta Üreticileri Merkez Birliği Basın Sözcüsü Derya Pala yumurta ile ilgili merak edilenleri anlatırken, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Servet Yetgin hemoroid ile ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Dilara Körpeş'ten oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özer, model Gaye Özdemir'den oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyöz Alev Işık, model Hilal Aktürk'ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Selami Ersoy, makyöz Tuğba Babacan, model Hülya Tiryaki'den oluşan dördüncü takım modellerin yüz şekline göre kesim yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda hangi takımın kazandığı belli oluyor! Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2,5 yıllık evli, 34 yaşında, anaokulu öğretmeni Kübra Gelin'in evine konuk olunuyor. Kübra Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

          Ekranların güler yüzü Zahide Yetiş'le doyumsuz sohbetiyle Prof. Dr. Mustafa Karataş her cuma Show TV'de! Yüce dinimiz İslam, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz. Muhammed ile ilgili tüm merak ettikleriniz bu programda konuşuluyor. Programda bugün, Prof. Dr. Mustafa Karataş hangi durumlarda boşanmak helaldir, kadın kocasının anne babasına bakmak zorunda mıdır, eşlerin birbirlerine karşı görevleri nelerdir, boşandıktan sonra eşler aynı evde yaşayabilir mi sorularını yanıtlıyor. Ayrıca Elif Korkmazel "pet şişe ile çöp şiş", "beşamel soslu ıspanak" ve "buzluk kurabiyesi" tarifi verirken, Karadenizli Cevdet Sarısoy yöresel lezzetleriyle programa renk katıyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Timur Yılmaz'ın konuk olacağı programda, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Aşkar dikkat eksikliği olanlar ne yapmalı, stresle başa çıkma yolları nelerdir, hafızayı güçlendirmek mümkün mü sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Gülperi Eyüp'ün tehdidiyle oğlunu kurtarmak için kendi hayatını feda eder ve Taşkınların konağına geri döner. Eyüp'ün niyeti onu yeniden konağın hanımı yapmaktır. Bu fikir Kader ve Fatma'nın hiç hoşuna gitmeyecektir. Kadir ailecek geçirdikleri mutlu gecenin ardından Gülperi'nin gitmesine anlam veremez. Onun kaçırıldığını düşünerek polisle kapısına dayanır. Ama Gülperi onun çağrısına cevap vermez. Kadir, Gülperi'yi Can'a emanet eder, reddedilmeyi kaldıramaz perişan olur. Hasan ve Bedriye Artemis'in okulunda yeni eğitim hayatlarına başlarlar. Ancak Hasan için işler hiç de kolay olmayacaktır. Artemis'le arası yanlışlıkla da olsa Kadir'i vurduğu için limoni olan Hasan değişmeye söz verir. Fakat Artemis'in eski sevgilisi Doruk daha ilk günden onun başını belaya sokmayı başaracaktır. Selen ve Bedriye'nin arkadaşlıkları gitgide ilerlerken Bedriye'nin aklı bir yandan da doktor Mehmet'tedir. Onu görebilmek için türlü tezgâhlar kurar. Mehmet'in çalıştığı hastaneye kadar gider. Mehmet'le yaşayacakları olay Bedriye'nin ona karşı hislerini daha da kuvvetlendirir. Fatma Gülperi'ye konaktaki hayatı zehir ederken ayarı kaçırır. Kader bir yandan Gülperi'nin çektiklerinin fazla bulurken bir yandan da Yakup'un ortadan kayboluşunun Eyüp'le ilgili olabileceğini düşünüyordur. Gülperi'nin konağa döndüğü haberini alan Şeyma konağı ziyaret eder. Gülperi'nin haline gülmek niyetindeyken kadınlar kendilerini hastanede bulurlar. Gülperi'nin durumu hiç iyi değildir. Fidan Gülperi'nin başından gelenlerden ötürü rahatsızdır ve bunu Serdar'la paylaşır. Kadir perişan olmuş, önemli davaları umursamaz haldeyken sonunda Gülperi'nin konağa gelmesinin sebebini öğrenir. Hasan da bir yandan Eyüp'ün olabileceği yerlerle ilgili araştırma yapar. Serdar'ın da sürpriz hareketiyle Hasan ve Kadir Eyüp'ü kıstırır. Onları takip eden Artemis ise Eyüp ve Şeyma ortaklığıyla ilgili şoke edici bir bilgiye ulaşır. Kadir ve Hasan her şeyi yola sokacaklar gibi gözükürken gelişmeler tüm aileyi mahvedecek, Gülperi'nin baştan beri korktuğu şey başına gelecektir.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          02:45

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          05:00

          Gelin Evi (Tekrar)