Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "ev yapımı pratik lahmacun" ve "havuçlu kurabiye" tarifleri verirken Dermatolog Uzm. Dr. Mine Çevik güzel bakışı dermokozmetik yöntemlerle sağlayabiliyor muyuz, gözaltı morlukları ve çöküklükleri için neler yapılabilir, dermapen ve prp işlemlerinin deriye etkisi nedir sorularını yanıtlıyor. Fenomen Eylül Öztürk'ün hamilelik süreci nasıl geçti, çiftin hayatı bebekleri Alex doğduktan sonra nasıl değişti, fenomen Eylül anne olduktan sonra nasıl hemen zayıfladı, evlilikleri nasıl gidiyor? Sosyal medya fenomenleri Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan keyifli sohbetleriyle konuk olurken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Veysi Öner lazer ve akıllı lens ile ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Ece Tan'dan oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özer, model Deniz Şakar'dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyöz Alev Işık, model Hicran Erdoğan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Dilek Ural'dan dördüncü takım saçlarda renk değişimi yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 8 aylık evli, 26 yaşında, devlet memuru Büşra Gelin'in evine konuk olunuyor. Büşra Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün Dr. Fevzi Özgönül beden aklını harekete geçirmek için yapılması gerekenler nelerdir, beden aklı ile zayıflamak mümkün müdür sorularını yanıtlarken, Fitoterapist Dr. Hakan Özkul fitoterapi hakkında bilgiler veriyor. Ayrıca Sirkeci Hüseyin ile yufka yapıp, açan "Yufka Yürekliler" programa konuk oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Hedefteki Adam 'Yabancı Film'
          23:30

          Hedefteki Adam 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Roger Donaldson'ın üstlendiği, Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Hedefteki Adam" Çarşamba gecesi Show TV'de! Başarısız bir davanın ardından işinden ayrılan emekli bir CIA ajanı olan Devereaux (Pierce Brosnan), çok özel bir görev için tekrar göreve çağrılır. Ancak bu zorlu görevde eski öğrencisi ile karşı karşıya gelecek, yüksek mevkilerdeki CIA yetkilileri ve Rusya'nın yeni seçilmiş devlet başkanını da içine alan bir komplonun ortasına düşecektir.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:15

          Lezzet Akademisi (Tekrar)