Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Toplum Sağlığı Uzmanı ve Yazar Sibel Güngör çocukların çok seveceği "balerin kız görünümlü zeytinyağlı enginar" tarifi verirken, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hayri Gözlükgiller astım için doğal karışım önerilerinde bulunurken; yağlardan faydalanmak için nelere dikkat etmeliyiz, hangi yağ ne zaman kullanılabilir, çocuklar için hangi aşıları, ne zaman yaptırmalı sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan pembe estetik ve diş eti hastalıkları ile ilgili merak edilenleri anlatırken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş obezite ameliyatları sonrası oluşan sarkmalarla ilgili bilgiler veriyor. Ayrıca Estetisyen, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek cilt bakımının kırışıklıklara etkisi nedir, cildimizin yaşlanmaması için yapılması gerekenler nelerdir, elastikiyet kaybını ve sarkmayı engellemek için neler yapılabilir sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Ece Tan'dan oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özer, model Deniz Şakar'dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyöz Alev Işık, model Hicran Erdoğan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Dilek Ural'dan dördüncü takım modellerin istediği saçı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 9 aylık evli, 24 yaşında, bilgisayar teknisyeni Sevgi Gelin'in evine konuk olunuyor. Sevgi Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tıraş genetik ayıklama nedir, genetik ayıklama bebeğe zarar verir mi sorularını yanıtlarken, enfes Antep kebabı tarifi sizleri bekliyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi'
          20:00

          Çarpışma 'Dizi'

          Cemre hala yaşadığı şokun etkisindedir. Kerem bu zor günlerinde bir an olsun onu yalnız bırakmaz. Haydar'a Ivan'la ilgili istihbarat raporu gelir. Haydar, Kadir'e Ivan'ın hem onu hem de Veli'yi öldürmeye geldiğini söyler, nasıl bir cani olduğunu anlatır ve çok dikkatli olması için uyarır. Ivan'ın sadece Veli'nin peşinde olduğunu zanneden Cansız, Kadir'in de hedefte olduğunu öğrenince, Zarif kimliğiyle Kadir'i arar ve karşı karşıya olduğu tehlikeye dikkat çeker. Kadir ve Veli'yi, adamlarına adım adım takip ettiren Ivan, ilk saldırı emrini Veli için verir. Ardından Kadir ve Çetin de kanlı bir pusunun ortasına düşer. Öte yandan Kadir, gözaltına alınan Zeynep'in suçsuzluğunu ispatlayacak delillere ulaşmak için harekete geçer. Zeynep'e özgürlüğün kapısını açacak anahtarlardan birisi Demir'in diğeri Veli'nin elindedir. Demir'in zaafı para, Veli'nin ki katledilen ailesidir. Kadir, Veli'nin, Cemre de Demir'in yumuşak karnı üzerinden Zeynep'i kurtaracak belgelere ulaşmaya çalışır. Yakup, Meral'in darp edilmiş haldeki fotoğrafını Kerem'e gönderir. Kerem ile Yakup bir kez daha ve ölümüne karşı karşıya gelecektir. Ivan, acımasız bir saldırı planı daha yapar. İşin içinde bu kez Cansız da vardır. Büyük bir ihanete uğrayan Kadir'in yanı sıra, Zeynep, Cemre ve Kerem de olacaklardan habersizce ölüme doğru yol almaktadır.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          02:45

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:00

          Lezzet Akademisi (Tekrar)