Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Pilates Eğitmeni Ünsal Güngör evde yapabilecek metabolizmayı hızlandırmaya - yağ yakmaya yardımcı egzersizler ve pratik ödem atmaya yardımcı içecek tarifiyle konuk olurken, Tıbbi Bitkiler ve Kozmetik Uzmanı Seda Sakacı cilt yaşı testi ve birbirinden doğal güzellik tarifleri veriyor. Stil Danışmanı Yeşim Akbaş kolları kalın hanımlar kıyafet seçiminde nelere dikkat etmeli, kısa boylu hanımlar hangi tarz kıyafetlerle daha uzun görünür, büyük göğüsler nasıl kamufle edilir sorularını yanıtlarken, Bilinçaltı Sembol Dili Uzmanı Murat Başaran bilinçaltı ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Ayrıca Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Maraşlı kalp damar hastalıkları ile ilgili bilgiler veriyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin için ne ifade ediyor. Yakışıklı oyuncu babalığa nasıl bakıyor? Dilan Çiçek Deniz'den Birkan Sokullu ayrılığıyla ilgili sorulara ilginç yanıtlar! Çukur'un Remzi'si, Çağrı Atakan'ın oyunculuğa başlamasının müthiş hikâyesi!

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Yeni Bölüm)
          16:15

          Lezzet Akademisi (Yeni Bölüm)

          Lezzet Akademisi finale doğru tüm heyecanıyla hız kesmeden devam ediyor! Sedef İybar'ın moderatörlüğünü üstlendiği yarışmada, jüri koltuğunda oturan Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna da bu heyecana ortak oluyor! Bu haftanın konuk jürisi, yetenekli oyuncu Büşra Pekin! Yarışmacılar ile geçirdiği hoş sohbetin sonunda, güzel oyuncu favori yarışmacısını seçiyor! Berfin Erdoğan'ın ''Burada en çok ne dikkatini çekti?'' sorusuna ''Eray benim çok dikkatimi çekti. Favorim sensin'' cevabı geldi. Yetenekli şef adaylarını hayranlıkla izleyen oyuncu, kimlerin yemeklerini beğenecek? Favori olarak seçtiği Eray'ın yemeklerine nasıl yorumlarda bulunacak? Puanlama turunda kimlere kaç puan verecek? Yarışmada finale doğru değişen kurallar sonunda rekabet ve heyecan hat safhada! Artık bireysel yarışacak olan yarışmacılara, yeni yarışmacı katılımı da olamayacak! Yarışmanın bu bölümünde hangi yarışmacı Lezzet Akademisi'ne veda edecek? Lezzet Akademisi'nin bu haftaki zorlu menüsünde sigara böreği ve kısır bulunuyor! Altın günlerinin vazgeçilmezi olan yemekleri, kimler başarılı şekilde yapacak? Hayatında hiç altın gününe katılmayan yarışmacılar kimler? Rekabet ile artan gerginlik, kimleri blender yüzünden kavgaya tutuşturdu? Yarışmacılar arasında börek konusunda en başarılı kim? Yaşar Mete'nin elenmesiyle tezgâhta tek yarışacak olan Furkan, bunu avantaja çevirebilecek mi? Türk mutfağının mezelerinden inciler, konuk Şef Behzat Şahin'den... Kısır ve sigara böreği yapımında nelere dikkat edilmesi gerekir? Masaların vazgeçilmezi olan mezelerin, yapımındaki püf noktalar nelerdir? Konuk Şef hangi yarışmacıya '' Malzemeden çalmışsın.'' yorumunda bulundu? Behzat Şahin hangi yarışmacıya kitap hediye etti? Yapılan yemekler karşısında kimlere ne yorumlar yaptı? Puanlama turunda en düşük puanı verdiği yarışmacı kim?

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Nöbet 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Nöbet 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "UÇURUMUN KENARINDASIN ZİYA CEVRAN!" Güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici senaryosu ve dev prodüksiyonu ile beğeni toplayan Nöbet'in 7. bölüm tanıtımı yayınlandı. Hain planlarına devam eden Darko'nun yeni hedefinde Barış Binbaşı, Yiğit Yüzbaşı ve Nizamoğlu'nun olduğu, Barış Binbaşı'nın Namık'ın izini sürdüğü tanıtımda, Yiğit Yüzbaşı'nın hakkında emre itaatsizlikten soruşturma açılıyor. Çatışma ve aksiyon sahneleri heyecanı yükseltirken, Barış Binbaşı'nın "Uçurumun kenarındasın Ziya Cevran. Ayağının kaymasına şu çizgi kadar mesafe var!" sözleri gerilimi artırıyor. Barış Binbaşı'nın yaşadığı büyük tehlike ise "Barış Binbaşı'ya ne olacak?" sorusunu akıllara getiriyor. NÖBET'TE NELER OLDU? Nöbet'in bu akşam ekrana gelen 6. bölümünde Ahmet Paşa'ya düzenlenen suikast girişiminde şehit düşen Erdinç Uzman'ın acısıyla sarsılan Yiğit Yüzbaşı ve JÖH timi o hırsla teröristlerin peşine düştü. Destek kuvvetleri gelene kadar sınır noktasında bekleme emri olmasına rağmen Yiğit Yüzbaşı emre uymayarak sınır ötesine geçip, takibe devam etti. Bu sırada kendisine bağlı teröristlerin takip edildiğini öğrenen Darko, JÖH timine pusu hazırlıklarına başladı. Barış Binbaşı ise Ahmet Paşa'nın emriyle JÖH timine sınırda yetişmek için harekete geçti. JÖH timi takip ettikleri teröristlerin arkasından terk edilmiş bir kasabaya giriş yaptı. Teröristlerle girilen çatışmada kıstırılan JÖH timini Barış Binbaşı ve ekibi kurtardı. Askerler sınırdan çıkmak için sabah olmasını bekledi, çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Taha Türker şehit düştü. Bu sırada eşlerinden haber alamayan Zeynep ve Ayşe'nin karakolda endişeli bekleyişi sürüyordu. Ziya Cevran yeni ittifaklar peşine düşerken, Jennifer'in hedefinde ise Barış Binbaşı, Yiğit Yüzbaşı ve Melik Nizamoğlu vardı. Yiğit Yüzbaşı'nın şehit cenazesindeki "Rahat uyu kardeşim, vatan toprağındasın!" sözleri izleyenlerin yüreklerini dağladı.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          23:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          04:30

          Pazar Sürprizi (Tekrar)