Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

        •  Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)
          10:00

          Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)

        •  Gelin Evi (Yeni Bölüm)
          13:00

          Gelin Evi (Yeni Bölüm)

          Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası Gelin Evi'nde! Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3,5 yıllık evli, 24 yaşında, güzellik uzmanı Rabia Gelin'in evine konuk olunuyor. Rabia Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le (Canlı)
          15:00

          Zahide Yetiş'le (Canlı)

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleri ile Show TV'de izleyicileriyle buluşuyor. Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün Usta Hacı Başar lezzetli yemekleriyle konuk olurken, Fitoterapist Dr. Hakan Özkul fitoterapi nedir, fitoterapi nasıl ve kimler tarafından uygulanmalıdır sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

          7'den 70'e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM'in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Simge Günsan, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

        •  Entrika
          23:30

          Entrika

          Yönetmenliğini Nicholas Jarecki'nin üstlendiği, Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth, Laetitia Casta, Brit Marling gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Entrika", Çarşamba gecesi Show TV'de! New York'un önemli yatırımcılarından Robert Miller (Richard Gere), başarılı bir iş adamı ve aile reisi portresi çizmektedir. Aslında başı büyük belada olan Miller, yaptığı yolsuzluklar ortaya çıkmadan borç batağındaki şirketini satmaya çalışmaktadır. Bir yandan içinde bulunduğu bu durumu, diğer yandan da güzeller güzeli Fransız sevgilisi Julie Cote (Laetitia Casta) ile yaşadığı gizli ilişkiyi sadık karısı Ellen (Susan Sarandon) ve kızından (Brit Marling) saklamaya çalışır. Beklenmedik bir olay, ailesi, imparatorluğu ve işlediği suç arasında sıkışıp kalmasına yol açacak ve Dedektif Michael Brye'ın (Tim Roth) dikkatini üzerine çekecektir.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:15

          Lezzet Akademisi (Tekrar)