Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. "Hayat Güzeldir"de bugün Şarkıcı Erkan Çelik yeni Şarkısı "Abayı Yakarım" ve keyifli sohbetiyle konuk olurken, Güzellik Uzmanı Semra Bayram kalıcı makyaj ile ilgili bilgiler veriyor. Stil Danışmanı Duha Sude Ayvaz bu yaz en çok hangi renkleri göreceğiz, basenlerinden şikâyetçi olan kadınlar nasıl giyinmeli, nişan, düğün ve mezuniyet töreninde nasıl giyinilmeli sorularını yanıtlarken, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Cemal Kara obezite ilgili merak edilenleri anlatıyor. Müzik sektörüne yeni bir soluk getiren, Türkçe ve yabancı şarkıları "pop opera" tarzında yorumlayan müzik grubu MYFO'nun konuk olacağı programda, Stil Danışmanı Buse Balkan ise kıyafet seçimlerinde yapılan hataları anlatıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. İbrahim Tatlıses, torununun gösterisinde nasıl duygusal anlar yaşadı? Yılın davasından hapis çıktı! Ahmet Kural - Sıla duruşmasında neler yaşadı, taraflar neler söyledi? Kerem Bürsin'le Serenay Sarıkaya'nın aşkı bitti mi? 4 yıllık büyük aşkın sonunu ne getirdi?

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          13:00

          Lezzet Akademisi (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          15:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Ölümüne Takip 'Yabancı Film'
          23:30

          Ölümüne Takip 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini John Lyde'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Kevin Sorbo, Danielle Chuchran, Rocky Myers gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Ölümüne Takip", Cumartesi gecesi Show TV'de! Yaşamak için farklı bir gezegen arayan bir grup insan, çok çorak bir toprağa düşerler ve bir kaza geçirirler. Bu çorak topraklarda yalnız değildirler. Onları kana susamış uzaylılar ve mistik-akoliptik savaşçılar bekliyordur.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          03:45

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)