Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Bütünsel Beslenme Uzmanı Karen Hill ve Sağlıklı Yaşam ve Fitness Koçu Tony Hill hem nasıl beslenmemiz ve nasıl yaşamamız gerektiğini anlatıyor hem de evde yapmamız için egzersizler gösteriyor. Şarkıcı ve Oyuncu Yeliz Yeşilmen çok konuşulan şarkısı "Fıstık çıkı çıkı"yı söyleyip, mutfakta güzellik sırlarını verirken, Stil Danışmanı Ayşen Eroğlu vücut hatlarımıza göre nasıl giyinmeliyiz, bir hafta sonu kombini hem şık hem rahat nasıl olur, kendimize yakışan en doğru rengi nasıl anlayabiliriz sorularını yanıtlıyor. Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Ruşen Demir dizlerde yaşanan sağlık sorunlarını anlatırken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Serhat Süleyman Önal lazer tedavisi ile ilgili bilgiler veriyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Hülya Avşar, hangi ünlünün ismini duyunca "Bana ne" dedi? Cem Yılmaz, gece yarısı hangi soruyu duyunca çılgına döndü? Demet Akalın'ın doğum gününe gelmesi beklenen hangi ünlüler gelmedi?

        •  Gülperi (Tekrar)
          13:00

          Gülperi (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Yeni Bölüm)
          16:15

          Lezzet Akademisi (Yeni Bölüm)

          Lezzet Akademisi'nde nefesler tutuldu! Türk mutfağının eşsiz yemeklerini ekrana taşıyan yarışmanın, yarı finalinde hangi yarışmacı eleniyor? Sedef İybar'ın moderatörlüğünde Berfin Erdoğan'ın koçluğunda yarı finale gelindi! Rekabet dolu yarışmanın jüri koltuğundaki fenomen şefler Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna finale doğru daha da titiz! Bu haftanın konuk jürisi Seda Bakan! Yarı final heyecanına tanık olan oyuncu, gelen yemeklere nasıl yorumlar yapacak? Bu hafta yapılan kabak tatlılarını çok beğenen Seda Bakan, hangi yarışmacıdan tarif istedi? Mesleğinde olduğu kadar, acaba mutfakta da başarılı mı? Finali belirleyecek bu turda, Seda Bakan kimlere kaç puan verecek? Finale yaklaşan şef adaylarının tabaklarında fırında palamut ve kabak tatlısı olacak! Yarı finale 4 kişi giren yarışmacıların, performansları nasıl değerlendirilecek? Finali görmeden elenen yarışmacı kim olacak? Derya'nın elenmesiyle Cansu ve Eray tek tezgâhta çalışacak. Yarışmacılar bu durumu avantaja çevirebilecek mi? Dakikalarla yarışan yarışmacılardan hangisi alevlerle şov yaptı? Hazırlarken kabakları yanan şef adayı kim? Büyük rekabetin puanlama turunda, hangi yarışmacı tüm jürilerden 5 puan aldı? İsmet Saz, hangi yarışmacıyı Japonya'ya götürme sözü verdi? Konuk jüri Şef Suat Yılmaz'dan pratik bilgiler... Fırında palamut yaparken nelere dikkat edilir? Kabak tatlısı yaparken, kabağın doğru pişirme süresi nedir? Balık fileto yaparken, doğru balık temizleme teknikleri nelerdir? Konuk şef Suat Yılmaz, gelen tabaklara nasıl yorumlar yapacak? Yarı final puanlama turunda kimlere kaç puan verecek?

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Turist 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Turist 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Florian Henckel Von Donnersmarck'ın üstlendiği, Angelina Jolie, Johnny Deep gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Turist", Pazar akşamı Show TV'de! Frank (Johnny Deep), aşk acısından muzdarip bir serüvenci olarak soluğu İtalya'da alır. Bu seyahat neticesinde, kırık kalbinin acısının hafifleyeceğini düşünmektedir. Bu bunaltılı durumdan kurtulmak isteyen Frank'in yolları Elise isimli gizemli bir kadınla kesişir. Ancak Elise'nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik'in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder.

        •  Kung Fu Cinayetleri
          22:00

          Kung Fu Cinayetleri

        •  Çarpışma (Tekrar)
          00:00

          Çarpışma (Tekrar)

        •  Kung Fu Cinayetleri
          02:15

          Kung Fu Cinayetleri

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          04:15

          Pazar Sürprizi (Tekrar)