Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          "Hayat Güzeldir"de bugün Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Makyaj Artisti Uğur Arslan microblading işlemi nedir, nasıl yapılır, kalıcı eyeliner, dipliner ve dudak gençleştirme kimlere yapılabilir, gelin makyajı nasıl olmalı sorularını yanıtlarken, Moda Tasarımcısı ve Stil Danışmanı Nilüfer Uraylı sade ve şık olmanın sırrını veriyor. Stil Danışmanı Seray Aydın'ın 2019 yaz trendlerini anlatacağı programda Diş Hekimi Yiğit Emrah Kurt implant uygulaması ile ilgili merak edilenleri paylaşıyor. Romatoloji Uzmanı Doç. Dr. Bünyamin Kısacık Ankilozan Spondilit hastalığı ile ilgili bilgiler verirken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ertan Sunay göze dokunmadan lazer tedavisi nasıl yapılıyor, yüksek astigmat lazer ile tedavi edilir mi, lazer tedavisi kalıcı mıdır sorularını yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. İbrahim Tatlıses eski hayat arkadaşı Derya Tuna'yı hangi sözüyle şoke etti? Lerzan Mutlu'yla Bülent Ersoy arasındaki buzlar nasıl eridi? Hülya Avşar'dan olay sözler! Avşar kızı kimin için "Yerinde olsam ipini çekerdim?" dedi? Tuba Büyüküstün, "Sıfır Makyaj" pozlarıyla nasıl olay yarattı? Beyaz Show'un Almanya'daki gösteriminden kahkaha tufanı! Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin ayrılığıyla ilgili sessizliğini bozdu!

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          13:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Çarpışma (Tekrar)
          15:45

          Çarpışma (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor! İzleyenlerin kendilerini bilim adamı gibi zannettiği program "Tipler Yarışıyor" da bu hafta Güldür Güldür Show'un sevilen tipleri kozlarını paylaşacak! Büyük ödüle hangi masa daha yakın? Hayatında hiçbir şey yolunda gitmeyen Mehtap'ın başına gelebilecek daha kötü bir şey ne olabilir? Yaşadığı onca kötü olaylar sonrasında yeniden ailesi ile bir araya gelebilecek mi? Doğum gününde sevgilisi tarafından terk edilen spiker Mesut nasıl bir yayın geçirecek? Bolivya ile İzlanda arasındaki savaşın tartışıldığı haber bülteninde Mesut, konuya odaklanabilecek mi? Aziz bey ile "Ne Haber" bölümüne bu hafta yaptığı her işte batmış, hiçbir işi tutmamış başarısız girişimci Bilal konuk oluyor! Yaptığı girişimlerde başarısız olmasının sebebi ne? Bilal hatalarından ders çıkarabilecek mi? Mahalleye yeni taşınan Yeter ve İsmail çifti, komşuları heves kaçıran Fikri ile anlaşabilecek mi? Mahallece kötü ün salmış Fikri insanların fikirlerini nasıl etkiliyor?

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          23:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)