Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Astrolog Öner Döşer gökyüzü bize neler söylüyor, mayıs ayının şanslı tarihleri hangileri, bu ay hangi tarihlerde dikkatli olmalıyız, Satürn'ün geri harekette olması yaşamımızı nasıl etkileyebilir sorularını yanıtlarken, Medikal Estetik Hekimi Dr. Nedim Bakırcı ve Medikal Mühendis Hasan Ercan botoks ve dolgu hakkında bilgi veriyor. Onlar hem meslektaş, hem de evli... Stil Danışmanları Güneş Engin ve Ceren Engin bu yılın moda renklerinden şık giyinmenin tüyolarına kadar moda dünyasına dair merak edilenleri anlatıyor. Araştırmacı ve Girişimci Balasu Dündaralp temiz kozmetiğin önemi nedir, beslenme alışkanlıkları cildimizi nasıl etkiler, cildimizi güneşin zararlı etkilerinden nasıl korumalıyız sorularını yanıtlarken, Güzellik Koçu Özge Özel kaş tasarımı ve kalıcı makyajla ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Bülent Ersoy, hangi ünlüler için "Genç olmaya çalışıyorlar" dedi? Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'yla ilgili hangi soruyu duymazdan geldi? Beyaz Show'un Almanya'daki gösteriminden kahkaha tufanı! Çağla Şikel kimler için "Benimle uğraşacaklarına çalışsınlar" dedi?

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Final)
          16:15

          Lezzet Akademisi (Final)

          Hem yarıştıran hem öğreten Lezzet Akademisi bu hafta en iyi şef adayını seçiyor. Moderatörlüğünü Sedef İybar'ın üstlendiği yarışmanın, jüri koltuğunda Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna oturuyor. Final bölümüyle adından söz ettirecek Lezzet Akademisi'nde, yarışmanın galibi kim olacak? Cansu, Furkan ve Eray, yaşanan final heyecanını avantaja çevirebilecek mi? Hata kabul etmeyen final bölümünde yaşanan gerginlik gittikçe artıyor. Zorlu menülerin üstesinden gelerek adını finale yazdıran yarışmacılar, bu bölümde kendi menülerini hazırlayacak. En başarılı tabaklarını hazırlayan yarışmacılar, fenomen şeflerden nasıl yorumlar alacak? İkinci etapta yarışmacılara gelen büyük sürpriz! Geçmiş bölümlerde yarışmaya veda eden üç eski yarışmacı, finale kalan Cansu, Furkan ve Eray için geliyor. Başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan üçüncü etapta Cansu, Furkan ve Eray birincilik için ter döküyor! Yarışmanın sonunda kazananı belirleyecek olan puanlama turunda kimler kaç puan alacak? Zorlu rekabetin ve heyecan dolu serüvenin kazananı hangi yarışmacı olacak? Lezzet Akademisi'nin final bölümünün konuk jürisi yakışıklı oyuncu Mert Fırat! Final heyecanını sıcak sohbetiyle dağıtan oyuncu, yarışmacılardan yardımını esirgemiyor. Mutfakta epey başarılı olan Mert Fırat, eşi İdil Fırat ile hazırladıkları yemekleri anlatıyor. Rekabete tanık olan oyuncu gelen tabaklar karşısında ne yorumlarda bulunacak? Yarışmanın galibini belirleyecek puanlama turunda ünlü oyuncu, kimlere kaç puan verecek? Lezzet Akademisi'nin diğer konuk jürisi ünlü gurme Mehmet Yaşin! Yarışmacıların tabaklarını tek tek yorumlayan Mehmet Yaşin, kimlerin lezzet ve sunumlarını beğenecek? Gelen tabaklara yaptıkları yorumlarla beraber kimlere kaç puan verecek? Lezzetli yemekler için tavsiyeler ve tüyolar Mehmet Yaşin'den...

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Nöbet 'Dizi' (Final)
          20:00

          Nöbet 'Dizi' (Final)

          Ziya Cevran'ın, kendisini öldürtmek isteyen kişinin Nizamoğlu olabileceğini söylediği heyecan dolu tanıtımda Elmalı halkı canlı bomba tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Ziya Cevran ve Jennifer arasında silahlar çekilirken, yere yığılan Cevran'a neler olacağı merakla bekleniyor.

        •  Kıyamet Günü (The Impossible)
          23:30

          Kıyamet Günü (The Impossible)

          Yönetmenliğini J.A Bayona'nın yaptığı, Naomi Watts, Ewan Mcgregor ve Tom Holland gibi usta oyuncuların yer aldığı 20012 yapımı "Kıyamet Günü" Pazar gecesi Show TV'de! Maria ve Henry 3 çocuklarıyla birlikte kış tatillerini geçirmek için Tayland'a giderler. Bu tropik cennete birkaç gün keyifli vakit geçirmek isteyen aile, 25 Aralık gecesi düzenlenen noel partisine gider ve bolca eğlenirler. Ertesi sabah havuz keyfi yaptıkları sırada korkunç bir gürültüyle ortalık sarsılmaya başlar. Maria ve Henry korku içinde dona kaldıklarında, otelin duvarları üzerinden dev dalgalar da üzerlerine doğru hızla gelmektedir.

        •  Prof. Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti (Canlı)
          01:45

          Prof. Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti (Canlı)

          Bolluğunla, bereketinle hoş geldin on bir ayın sultanı, Şehr-i Ramazan! Yüce dinimiz İslam'ı anlamamıza rehberlik eden Prof. Dr. Mustafa Karataş, Ramazan ayı boyunca sahur vakitlerinde sizlerle buluşuyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş değerli konuklarıyla hem Kuran okuyacak hem de canlı yayında soruları yanıtlayacak. Ramazan ayında nasıl ibadet etmeliyiz? Ramazan ayında yapılan iyiliklerin diğer günlerden farkı nedir? Ramazan ayında Peygamber efendimiz nasıl ibadet ederdi? Ramazan ayında nasıl davranmalıyız? Ramazan ayının diğer aylardan farkı nedir? Kuran'la, dualarla, hoş sohbetlerle gelin hep beraber Ramazan'ın feyzine, tadına erelim!

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)