Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Berrin Yiğit sağlıklı tarifler veriyor, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel yapıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Berrin Yiğit Ramazan ayını daha sağlıklı ve zinde nasıl geçirebiliriz, iftarda ne yemeli, sahurda ne yemeli, hangi besinler tok tutar, susuzluk yaşamamak için ne yapmalıyız sorularını yanıtlarken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan Ramazan ayında ağız bakımı ve beslenme şekilleri hakkında bilgiler veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise karın germe estetiği hakkında merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 6 Mayıs Pazartesi günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)
          10:00

          Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)

          Kuaför ve makyözler büyük ödülün sahibi olmak için yarışıyor... Kuaförler ve makyözler, takımlar halinde, kıyasıya bir rekabete giriyor. Birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Özge Borak tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Zeynep Özkan'dan oluşan birinci takım, kuaför Evrim Çiğdem, makyöz Çiğdem Yaman, model Gülşahan Bayat'tan oluşan ikinci takım, kuaför Güven Ayhan, makyöz Emel Kızıltan, model Su Bahel'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Özlem Güler'den oluşan dördüncü takım at kuyruğu modelleri yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! "Kuaförüm Sensin" 6 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Gelin Evi (Yeni Bölüm)
          13:00

          Gelin Evi (Yeni Bölüm)

          Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası Gelin Evi'nde! Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 6 aylık evli, 27 yaşında, muhasebeci Derya Gelin'in evine konuk olunuyor. Derya Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. "Gelin Evi" 6 Mayıs Pazartesi günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la (Canlı)
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la (Canlı)

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleri ile Show TV'de izleyicileriyle buluşuyor. Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Timur Gürgan PRP tedavisi yumurta azalmasında nasıl kullanılıyor, ilaçsız tüp bebek nedir sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş ise Ramazan ayı ve oruçla ilgili merak edilenleri anlatıyor. "Zahide Yetiş'le", 6 Mayıs Pazartesi saat 15.00'te Show TV'de!

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Çukur 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Çukur 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "İNTİKAM MI İSTİYORSUN, ALACAKSIN!" Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un yeni bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Akşın'ın ölümüyle sarsılan ve intikam ateşiyle yanan Celasun'un büyük bir kavgaya giriştiği ve Yamaç'a sert çıkışıyla izleyenleri şaşırttığı heyecan dolu tanıtımda Sultan, bir kez daha Meliha'nın karşısına çıkıyor. Azer Kurtuluş, Çukur'a gelirken, ortaya dökülen paralar dikkat çekiyor. Nejat'ın, Uluç'un hain olduğunu söylediği tanıtım izleyenleri şoke ederken, bunu duyan Cumali'nin neler yapacağı merakla bekleniyor. Çukur'un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 31. bölümünde Yamaç ve Aliço ile Yücel arasındaki yüzleşmede Yamaç, başladığı yere geri dönerek Yücel'i elinden kaçıracak. Bu esnada İdris de Vartolu Salih'in mekanında ölen Savaş'ın ağabeyi Azer Kurtuluş ile karşı karşıya gelecek. Cumali'nin öğreneceği bir bilgi, onu büyük bir şüpheye sürüklerken; Damla'nın da farklı bir şekilde aynı gerçeği öğrenmesi ikiliyi oldukça güç bir duruma sürükleyecek. Koçovalılar ile Aliço, Emmi, Medet, Metin ve Kemal, Azer tehlikesini durdurabilmek için seferber olacak. Ancak Azer, kardeşinin intikamını almadan kolay kolay Çukur'u terk etmeyeceğini gösterecek.

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Prof. Dr. Mustafa Karataş'la ile Sahur Vakti (Canlı)
          01:45

          Prof. Dr. Mustafa Karataş'la ile Sahur Vakti (Canlı)

        •  GelinEvi (Tekrar)
          04:15

          GelinEvi (Tekrar)