Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel sağlıklı ve lezzetli "Rengarenk Gökkuşağı Salatası" tarifi verirken, Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Aksoy kalp ve damar sağlığı ile ilgili bilgiler veriyor. Makyaj Sanatçısı ve Güzellik Uzmanı Arzu Yurter doğal makyaj nasıl olur, hanımlar cilt bakımını hangi sıklıkla uygulamalı, ipek kirpikler ne kadar süre kullanılabiliyor sorularını yanıtlarken, Fizyoterapist ve Osteopat Ümit Erkut ve Osteopat, Kadın Sağlığı Fizyoterapisti, Bilişsel Terapist Kübra Erkut bel ve kalça ağrılarının sebeplerini anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Zeynep Özkan'dan oluşan birinci takım, kuaför Evrim Çiğdem, makyöz Çiğdem Yaman, model Gülşahan Bayat'tan oluşan ikinci takım, kuaför Güven Ayhan, makyöz Emel Kızıltan, model Su Bahel'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Özlem Güler'den oluşan dördüncü takım kıvırcık ve dalgalı saç modelleri yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 9 aylık evli, 21 yaşında, ev hanımı Gaye Gelin'in evine konuk olunuyor. Gaye Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Dr. Fevzi Özgönül beden aklını harekete geçirmek için yapılması gerekenler nelerdir, beden aklı ile zayıflamak mümkün müdür sorularını yanıtlarken, Bilinçaltı Sembol Anka Frekans Enerji Taşıyıcısı Murat Başaran bilinçaltı temizliği ile ilgili bilgiler veriyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş ise Ramazan ayı ve oruçla ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Ajan Salt 'Yabancı Film'
          20:00

          Ajan Salt 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Phillip Noyce'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Ajan Salt", Salı akşamı Show TV'de! Evelyn Salt (Jolie), idealist bir ajandır ve görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir devlet görevlisidir. Ancak bir itirafçı onu zor durumda bırakacaktır. Çünkü bu kişi, Salt'ın Rus ajanı olduğunu iddia etmektedir. Bu suçlamayla adeta bağlılığı test edilecektir. Salt sahip olduğu tüm gizli görev tecrübesini kullanarak kendini temize çıkarmak amacıyla kaçar. Salt'ın masum olduğunu kanıtlamak için gösterdiği tüm çaba hakkındaki şüpheleri arttıracak ve geriye yanıtlanması gereken bir tek soru bırakacaktır; Salt kimdir? Süreç içinde, Salt'ın bile yeni keşfedeceği gerçekler gün yüzüne çıkacaktır.

        •  Özel Kimlik 'Yabancı Film'
          22:00

          Özel Kimlik 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Clarence Yiu-Leung Fok'un üstlendiği, Donnie Yen, Tian Jing, Andy On gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Özel Kimlik", Salı akşamı Show TV'de! Dragon Chan (Donnie Yen), yıllardır Hung'ın Hong Kong üçlü çetesinde bir köstebek olmuştur. Bu üçlü çete arasındaki müzakere bozulunca Dragon, birinci şüpheli haline gelmiştir. Hung, çete içindeki köstebeği bulmak için harekete geçer. Chan bir yandan kimliğini gizleyip görevini yerine getirmeye çalışırken diğer yandan da ailesini korumak zorundadır.

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:45

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

          Bolluğunla, bereketinle hoş geldin on bir ayın sultanı, Şehr-i Ramazan! Yüce dinimiz İslam'ı anlamamıza rehberlik eden Prof. Dr. Mustafa Karataş, Ramazan ayı boyunca sahur vakitlerinde sizlerle buluşuyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş değerli konuklarıyla hem Kuran okuyacak hem de canlı yayında soruları yanıtlayacak. Kuran'la, dualarla, hoş sohbetlerle gelin hep beraber Ramazan'ın feyzine, tadına erelim!

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:15

          Gelin Evi (Tekrar)