Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel bayat ekmeklerden "tirit" yaparken, Prof. Dr. Caner Taslaman orucun hikmet ve faydaları nelerdir, mübarek Ramazan ayında yapılması gereken ibadetler nelerdir, kimler oruç tutmakla yükümlü değildir sorularını yanıtlıyor. Kalıcı Makyaj Uzmanı Beyhan Ateşoğlu kaş tasarımı ve kalıcı fondöten etkisi hakkında merak edilenleri anlatırken, Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Gürkan Tellioğlu böbrek yetmezliği ile ilgili bilgiler veriyor. Dermatolog Dr. Eylem Acar ise ameliyatsız cilt gençleştirme mümkün mü, fokuslu ultrason ciltte nasıl bir değişime yol açar, güneşin cildimize zarar vermemesi için nelere dikkat etmeliyiz sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Zeynep Özkan'dan oluşan birinci takım, kuaför Evrim Çiğdem, makyöz Çiğdem Yaman, model Gülşahan Bayat'tan oluşan ikinci takım, kuaför Güven Ayhan, makyöz Emel Kızıltan, model Su Bahel'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Özlem Güler'den oluşan dördüncü takım boya ve kesim yapmak için yarışıyor. Makyajda kırmızı rujun zorunlu olduğu kıyasıya geçen yarışın sonunda hangi takımın kazandığı belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 9 aylık evli, 26 yaşında, satış temsilcisi Çiğdem Gelin'in evine konuk olunuyor. Çiğdem Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kaçış 'Yabancı Film'
          20:00

          Kaçış 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Paul Haggis'in üstlendiği, Russel Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neesen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Kaçış" Cuma akşamı Show TV'de! Mutlu ve sorunsuz bir evliliğe sahip John ve Lara çiftinin hayatı, Lara'nın bir cinayet soruşturması nedeniyle tutuklanmasından sonra karmakarışık bir hal alır. Suçsuz ve masum olduğunu kanıtlayamayan Lara mahkemece suçlu bulunur ve hüküm giyer. Fakat John tüm kalbiyle eşinin suçsuz olduğuna inanıyordur. Lara'nın hapishanede olduğu zamanlarda John tek oğullarıyla ilgileniyor, aynı zamanda da okulda ders veriyordur. Fakat John'un asıl amacı eşini, işlemediği bir suç yüzünden girdiği hapishaneden çıkarmaktır. Aradan geçen 3 senenin ardından mahkeme Lara'nın suçlu olduğu yönünde karar verir. Her şeyin bittiğini düşünen Lara hayatına son vermeyi düşünürken John da yapılacak tek bir şey kaldığına kanaat getirir; o da Lara'yı hapishaneden kaçırmaktır.

        •  İhanetin Bedeli 'Yabancı Film'
          22:45

          İhanetin Bedeli 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Mike Barker'ın yaptığı, Pierce Brosnan, Mario Bello ve Gerard Butler gibi usta oyuncuların yer aldığı 2007 yapımı "İhanetin Bedeli" Cuma gecesi Show TV'de! Neil ve Abby Warner, çocuklarıyla birlikte zengin ve mutlu bir yaşam süren bir karı kocadır. Ancak bu hayat kızlarının kaçırılmasıyla alt üst olur. Kızlarını kaçıran adam, Neil'in hayatını tam bir kâbusa çevirecektir.

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:40

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:00

          Gelin Evi (Tekrar)