Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "tencerede kek" ve "sürpriz paket börek" tarifleri verirken, Öğretim Üyesi-Yazar Dr. Uğur Batı ilişkilere dair merak edilenleri anlatıyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Sibel Zorbaş kısırlık genetik olabilir mi, yanlış beslenme kısırlığa sebep olur mu, tüp bebek tedavisine ne zaman karar verilir sorularını anlatırken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan porselen lamina hakkında bilgiler veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise yanak inceltme estetiği hakkında önemli detaylar veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 13 Mayıs Pazartesi günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)
          10:00

          Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)

          Kuaför ve makyözler büyük ödülün sahibi olmak için yarışıyor... Kuaförler ve makyözler, takımlar halinde, kıyasıya bir rekabete giriyor. Birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Özge Borak tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Narmin Aliyeva'dan oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özen model Begüm Özveri'den oluşan ikinci takım, kuaför Güven Ayhan, makyöz Emel Kızıltan, model Hilal Tunç'tan oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Havva Cingöz'den oluşan dördüncü takım saçla obje yapımı ve simli taşlı makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! "Kuaförüm Sensin" 13 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Gelin Evi (Yeni Bölüm)
          13:00

          Gelin Evi (Yeni Bölüm)

          Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası Gelin Evi'nde! Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Türkiye'nin en ünlü gelinleri Gelin Evi All Star'da yeniden yarışıyor. İlk günün yarışmacısı güzelliği ile dikkat çeken Artvinli, 10 aylık evli, 24 yaşında, video içerik üreticisi Seda Gelin oluyor. Seda Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. "Gelin Evi" 13 Mayıs Pazartesi günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la (Canlı)
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la (Canlı)

          Ekranların güler yüzü Zahide Yetiş ve doyumsuz sohbetiyle Prof. Dr. Mustafa Karataş, Show TV'de! Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Programda bugün, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu cildi bozan besinler neler, beyin sağlığımız için tüketilmesi gereken besinler hangileri sorularını yanıtlarken, Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Şahin Nami tırnak batması ile ilgili merak edilenleri paylaşıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş ise Ramazan ayı ve oruçla ilgili merak edilenleri anlatıyor. "Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la", 14 Mayıs Salı günü saat 15.00'te Show TV'de!

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Çukur 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Çukur 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          ÇUKUR'DA TANSİYON YÜKSELİYOR! Çukur yeni düşmanı Azer Kurtuluş'un şokunu henüz atlatamamışken, Koçovalılar birbirlerinden bugüne kadar verdikleri kayıpların hesabını soracaklar. İdris tüm Koçovalı kardeşleri eski günlerdeki gibi omuz omuza mücadele etmeleri için sürpriz bir hamleyle buluşturacak. Uluç'un ihanetinin ortaya çıkması herkesi sarsarken, Damla'yı ise büyük bir çıkmazın içine sürükleyecek ve bu durum Cumali ile yakınlaşmasına sebep olacak. Bu sırada Azer'i ziyaret eden Yücel, Koçovalıları yok etmek için boş durmayacak. Timsah'la yolları kesişen Yücel şoke edici bir hamlede bulunacak ve Çukur'da tansiyon yükselecek.

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Prof. Dr. Mustafa Karataş'la ile Sahur Vakti (Canlı)
          01:30

          Prof. Dr. Mustafa Karataş'la ile Sahur Vakti (Canlı)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:00

          Gelin Evi (Tekrar)