Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "tavuklu krep makarna" ve "güveçte çikolatalı kek" tarifi verirken, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Yusuf Karakaş kanserde erken tanı ve tarama yöntemlerini anlatıyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Faik Altıntaş diz sağlığı için nelere dikkat etmeliyiz, dizde kireçlenme nasıl tedavi edilir, dize yapılan eklem içi enjeksiyonları fayda sağlar mı sorularını yanıtlarken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin kadın hastalıkları ve bebek tedavilerine dair merak edilenleri paylaşıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Narmin Aliyeva'dan oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özen model Begüm Özveri'den oluşan ikinci takım, kuaför Güven Ayhan, makyöz Emel Kızıltan, model Hilal Tunç'tan oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Havva Cingöz'den oluşan dördüncü takım fiyonklu saç modeli ve simli-taşlı makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Türkiye'nin en ünlü gelinleri Gelin Evi All Star'da yeniden yarışıyor. Üçüncü günün yarışmacısı, 9 aylık evli, 26 yaşında, organizasyon işleri yapan, leopar desenli eviyle olay olan Burcu Gelin oluyor. Burcu Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Programda bugün, Dr. Murat Topoğlu depresyona iyi gelen yiyecekler neler, aç karnına yememiz ve yemememiz gereken yiyecekler hangileri sorularını yanıtlarken, Diş Doktoru Tülay Akkol biberon çürükleri ve diş eti tedavisi ile ilgili bilgiler veriyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş ise Ramazan ayı ve oruçla ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor! İş yerindeki bir yanlış anlama sonucu mahkemeye çıkarılan Hayati, hangi suçtan yargılanıyor? Hayati'nin masumluğunu kanıtlayacak görgü tanığı Mesut enişte olursa ne olur? Ayda bir toplanıp birbirlerine dertlerini anlatan kadınlara köyden gelen Naime de katılırsa ne olur? Köyde yaşadığı dertleri anlatan Naime'ye kadınların tepkisi ne olacak? Sevgilisi Mehtap'a evlenme teklifi eden Kazım, bu kararından ne kadar sonra vazgeçecek? Kazım ve Mehtap birbirlerine ne kadar uygun olabilirler? Pide sırasındaki yazılı olmayan kurallar neler? Nelere dikkat edilmeli? Uncu Mesut, iftarın okunmasına az bir süre kalmışken, pide sırasına girmiş kişilere pidelerini yetiştirebilecek mi? Yaralıların acılarına derman olan program "Yaralı Show'a" bu hafta hangi yaralı isimler konuk oluyor? Gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmak isteyen Ozan Bilal, derdini anlatabilecek mi? Program sunucusu Hayati, konuklarının acılarına çare bulabilecek mi?

        •  Kırmızı Kuyruklar Filosu 'Yabancı Film'
          23:30

          Kırmızı Kuyruklar Filosu 'Yabancı Film'

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:30

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          04:00

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)