Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hem pratik hem lezzetli "portakallı bezelyeli enginar" tarifi verirken, Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar Ramazan ayında beslenmemizde nelere dikkat etmeliyiz, eşek sütü sağlığa faydalı mıdır, şeker tüketmek kanseri tetikler mi sorularını yanıtlıyor. Fitoterapi Uzmanı Dr. Ali Alter faydaları saymakla bitmeyen "demirhindi şerbeti" stres ve uykusuzluk için "lavanta şerbeti" ve hazımsızlık için "Sirkencübin (Mevlana) şerbeti" tarifleri veriyor. Samsun'a giden Kendine İyi Bak ekibine, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ağız ve diş sağlığını; Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise estetik ve güzelliğe dair merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Narmin Aliyeva'dan oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özen model Begüm Özveri'den oluşan ikinci takım, kuaför Güven Ayhan, makyöz Emel Kızıltan, model Hilal Tunç'tan oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Havva Cingöz'den oluşan dördüncü takım iki farklı show saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Türkiye'nin en ünlü gelinleri Gelin Evi All Star'da yeniden yarışıyor. Dördüncü günün yarışmacısı, 5 yıllık evli, 23 yaşında, ev hanımı, akıllardan çıkmayan Giresunlu Nurdan Gelin oluyor. Nurdan Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Programda bugün Varis ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Murat Aksoy kimler damar tıkanıklığı riski altında, damar sağlığı nasıl korunmalı sorularını yanıtlarken, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Sadi Sızmaz keratokonus hastalığı, no touch lazer hakkında bilgi veriyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş ise Ramazan ayı ve oruçla ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi'
          20:00

          Çarpışma 'Dizi'

          Kadir, Haydar ve ekibi ile Cansız ve adamları arasında büyük bir çatışma yaşandı. Veli de Cansız'ı hedef alarak ateş etti. Cansız bu ölüm çemberinden de kaçmayı başardı. Kadir, istihbarattan gelen bilgiyle Cansız'ın birlikte çalıştığı iki adamı takibe aldı. Kadir, Cansız'ı, Cansız da Kadir'i ağına düşürmek için oyun kurdu. Kadir bir yandan da Cansız'ın babası olup olmadığı konusundaki şüphelerini gidermek için adımlar attı ve Cansız'ın babası olduğunu öğrendi. Kaçma planları yapan Cansız, adamlardan birini Kadir'in önüne atarak yem olarak kullandı. Ancak Kadir'in, Cansız'ın planını çözdüğü, adamları bulduğu ve her ikisinin de kendi tarafında yer almasını sağladığı anlaşıldı. Kadir ve Cansız bir kez daha karşı karşıya geldi ve aralarında büyük bir yüzleşme yaşandı. Demir, intikam almak için Cemre'ye diş biledi. Meral'den de onun Kerem'e olan duygularına dokunarak yardım etmesini istedi. Meral, Demir'in oyununa gelmedi ve olan biteni Kerem'e anlattı. Gözünü intikam hırsı bürüyen Demir, Cemre'yi silah zoruyla alıkoydu. Kadir, Cansız'ın bileğini büktüğünü düşündüğü ve onu öldürmek üzere olduğu sırada, Cansız'ın bir adamı başına silah dayadığı Asiye'yi getirdi. Kadir, Asiye'ye dokunulmaması şartı ile silahını bıraktı. Bu anlarda orada olan Veli de Kadir'in telkinleri ile Cansız'ı öldürmedi. Ancak Cansız, sözünde durmadı ve Asiye'yi öldürdü. Kadir büyük bir şok ve acı yaşadı. Kadir'in elinden bir kez daha kurtulmayı başaran Cansız'ın Asiye ile birlikte Zeynep'i de kaçırdığı görüldü. Cansız, sözleriyle Zeynep'e de ölüm tehdidi altında olduğunu hissettirdi.

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:30

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          04:00

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)