Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "İftara ne yemek yapacağım" diye düşünenlere Urfa'nın "söğürmeli kebap" tarifini yapıyor. Prof. Dr. Caner Taslaman Kuran-ı Kerim'in mucizeleri nelerdir, teravih namazını camide kılmak şart mıdır, uyuyarak oruç zamanını geçirmek doğru mu sorularını yanıtlarken, Fitoterapist ve Homeopat Dr. Serdar Özgüç Ramazan ayında nasıl beslenmemiz gerektiğini anlatıyor. Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Pata'nın reflü ve gastrit arasındaki farkları paylaşacağı programda Kulak, Burun, Boğaz Uzmanı Op. Dr. Can Ercan kapalı burun estetiği nedir, kapalı burun estetiğinin diğer estetiklerden farkı var mı, burun estetiğinde burnun çene ile uyumu önemli midir sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Narmin Aliyeva'dan oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özen model Begüm Özveri'den oluşan ikinci takım, kuaför Güven Ayhan, makyöz Emel Kızıltan, model Hilal Tunç'tan oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Havva Cingöz'den oluşan dördüncü takım kesim ve boya ile neon makyajı yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda hangi takımın kazandığı belli oluyor! Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Türkiye'nin en ünlü gelinleri Gelin Evi All Star'da yeniden yarışıyor. Final gününün yarışmacısı, 4 yıllık evli, 37 yaşında, yönetici, eleştirilere hazır cevap, Siirtli Gülşah Gelin oluyor. Gülşah Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

          Ekranların güler yüzü Zahide Yetiş ve doyumsuz sohbetiyle Prof. Dr. Mustafa Karataş her cuma Show TV'de! Yüce dinimiz İslam, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz. Muhammed ile ilgili tüm merak ettikleriniz bu programda konuşuluyor. Programda bugün, Prof. Dr. Mustafa Karataş kişinin hasta olacağı kaderinde yazılı mıdır, hastalıktan kurtulmak için hangi dualar okunur, hastalık Allah'ın verdiği bir ceza mıdır, Allah'ın isimleri çocuklara verilir mi, ahrette herkes ismi ile mi çağırılacak sorularını yanıtlıyor. Ayrıca Elif Korkmazel körili kremalı tavuk, çilekli semizotu salatası, tulumba tatlısı tarifi verirken, Kadın, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Ulun Uluğ kadınlarda erken yumurtalık yetmezliği nedenleri ve tedavi yöntemleri nelerdir, erken yumurtalık yetmezliği başka sağlık problemlerine neden olabilir mi sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hükümet Kadın 'Türk Filmi'
          20:00

          Hükümet Kadın 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Sermiyan Midyat'ın üstlendiği oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Ercan Kesal, Mahir İpek, Gülhan Tekin, Cezmi Baskın, Bülent Çolak, Burcu Gönder, Renan Bilek ve Ayberk Attila gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Hükümet Kadın", Cuma akşamı Show TV'de! 8 Çocuklu Midyatlı sıradan bir kadın olan Xate' nin komşularından tek farkı, kocasının Midyat Belediye Başkanı olmasıydı. Bir gün, başına gelenler onun da Midyatlıların da hayatını değiştirdi! Okuma yazması olmayan Xate Midyat Belediye Başkanı oldu! Mutfak işlerine girişir gibi giriştiği devlet işlerinde çocuklarının kendi aralarındaki çocukça rekabeti Midyat halkına kahkahalar attıran maceralara neden oldu. Ama hiçbir şey Xate'yi yolundan döndürmedi. Hükümet gibi kadın Xate, işleri elinin hamuru ile çözmenin yolunu her seferinde buldu. Midyat'ta henüz kimse farkında olmasa da sadece onun için değil tüm ülke için hayat eskisi gibi değildi aslında. Ama en azından Midyat'ın değişimine giden yol, kahkahalarla doluydu! Filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Sermiyan Midyat da aynı zamanda filmin oyuncularından biri. Demet Akbağ, yedi oğlu ve bir kızı ile kendini Belediye Başkanı olarak bulan Xate karakteri ile sinema perdesinde yine unutulmayacak bir karakter yaratıyor ve seyirciye yine neşe dolu bir film vadediyor.

        •  Şaşkın Hırsızlar 'Yabancı Film'
          22:15

          Şaşkın Hırsızlar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Benny Chan'in yaptığı, Jackie Chan, Michael Hui ve Louis Koo gibi usta oyuncuların yer aldığı 2006 yapımı "Şaşkın Hırsızlar" Cuma akşamı Show TV'de! Ren Zituo (Jackie Chan), sıradışı kung-fu tekniğine sahiptir ve bu yeteneklerini hırsızlık için kullanmaktadır. Ran ve arkadaşlarına yeni bir iş verilir: şehirdeki en zengin kadının torunu kaçırılacak ve fidye için mafyaya teslim edilecektir. Ancak bu iş için aracı olan kişi hapse girince bebek, Ren ve arkadaşlarının başına kalır. Mafya şefi, intikam için bir katil göndererek bebeği ele geçirmek ister. Bebek artık tehlikelerle karşı karşıyadır. Bu defa Ren ve arkadaşları bebeği mafyanın elinden kurtarmak için hayatlarını tehlikeye atarlar.

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:45

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:30

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          04:00

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)