Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. "Hayat Güzeldir"de bugün Astrolog Nuray Sayarı burçlar yazı nasıl karşılayacak, hangi burcu neler bekliyor sorularını yanıtlarken, Güzellik Uzmanı Figen Dündar medikal cilt bakımı ile ilgili bilgiler veriyor. Stil Danışmanı Zuhal Keskin nasıl stil sahibi olunur, çiftlerin dikkat etmesi gereken zarafet kuralları nelerdir, gardırop detoksu nedir, nasıl yapılır, elbise seçerken nelere dikkat etmeliyiz sorularını yanıtlarken, Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Hürkan Akyol yumurta dondurma işlemi hakkında merak edilenleri anlatıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Dilek Demer ise katarakt ve no touch lazer tedavisiyle ilgili detaylar paylaşıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Tarkan, 10 yıl sonra konser verdiği Moskova'yı nasıl salladı? Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy'la yeniden aşk yaşadığı iddialarına ne yanıt verdi? Son dönemde yaşadıklarıyla gündeme oturan Sıla, yaşadığı acıyı hangi sözlerle tarif etti? Erkan Petekkaya, "taciz" sorusunu duyunca nasıl çılgına döndü?

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          13:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Şaşkın Hırsızlar  'Yabancı Film'
          16:00

          Şaşkın Hırsızlar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Benny Chan'in yaptığı, Jackie Chan, Michael Hui ve Louis Koo gibi usta oyuncuların yer aldığı 2006 yapımı "Şaşkın Hırsızlar" Cumartesi günü Show TV'de! Ren Zituo (Jackie Chan), sıradışı kung-fu tekniğine sahiptir ve bu yeteneklerini hırsızlık için kullanmaktadır. Ran ve arkadaşlarına yeni bir iş verilir: şehirdeki en zengin kadının torunu kaçırılacak ve fidye için mafyaya teslim edilecektir. Ancak bu iş için aracı olan kişi hapse girince bebek, Ren ve arkadaşlarının başına kalır. Mafya şefi, intikam için bir katil göndererek bebeği ele geçirmek ister. Bebek artık tehlikelerle karşı karşıyadır. Bu defa Ren ve arkadaşları bebeği mafyanın elinden kurtarmak için hayatlarını tehlikeye atarlar.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor! Kalabalık Japon müşterilere yemek hazırlaması için yeni aşçı alan Mesut, aşçısından memnun kalacak mı? Siparişleri yetiştirme de Mesut'a yardımcı olabilecek mi? 19 Mayıs kutlamasında çapkın Bilal'i nasıl zor anlar bekliyor? Çevre okullardan gelen öğrenciler arasında Bilal'in kız arkadaşları da olunca, Bilal yakalanmadan durumu idare edebilecek mi? Açlıktan biraz agresifleşen Çiçek, Kazım'ı nasıl bir durumun içine sokacak? Çiçek'in ettiği laflara sinirlenen restoran çalışanları, acısını Kazımdan nasıl çıkaracaklar? Önemli bir sunum öncesi diyete giren Mehtap ve Özge, ne gibi sıkıntılar yaşayabilirler? Kudret ve Çetin, ekip arkadaşlarına nasıl destek olacaklar? Eşyalarıyla duygusal bir bağ kuran Bilal ailesinden nasıl bir şok yiyecek? Çok sevdiği koltuğunu atmak isteyen aile üyeleri, Bilal'i nasıl etkileyecekler? Herkesin dedesinden biraz farklı bir dedeye sahip olan Mustafa, tepkilere rağmen bu sefer dedesinin hangi hikâyelerini anlatacak? Mustafa'nın dedesi, tarihe nasıl yön vermiş olabilir?

        •  Aşk Sana Benzer 'Türk Filmi'
          23:30

          Aşk Sana Benzer 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Taner Elhan'ın yaptığı, Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl, Birsen Dürülü gibi usta yer aldığı 2015 yapımı "Aşk Sana Benzer" Cumartesi gecesi Show TV'de! Ege'de bir balıkçı kasabasında, ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ve Ali'nin aşkına dondurmacıdan manava kadar kasabanın pek çok sakini şahittir. Bu sıcak Ege kasabası, kendisi gibi bir aşka tanıklık ederken, Deniz'in geçmişinden gelenler onun ve aşkının peşini bırakmayacaktır.

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:30

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)