Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Sunucu, oyuncu, tasarımcı İvana Sert çok konuşulan şarkısı "İmalat hatası"; mutfakta pratik börek tarifi ve samimi açıklamalarıyla konuk olurken, Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp cilt problemleri, roza hastalığı ve probiyotiklerin cilt üzerindeki etkileri ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Yaşam Koçu ve Yazar Sedef Sade "Sürekli fedakarlık yapıyorum yine de sevmiyor" diyenler ne yapmalı, kaybetme korkusunu nasıl yenebiliriz, olumsuz düşüncelerin kaynağı nedir, hayallerimize ulaşmak için nasıl bir yol izlemeliyiz sorularını yanıtlarken, Uzman Diyetisyen Çağatay Demir kuruyemişlerin sağlık üzerindeki etkileriyle ilgili bilgiler veriyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          13:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Gelin Evi All Star (Tekrar)
          16:00

          Gelin Evi All Star (Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Düğün Dernek 'Yerli Sinema'
          20:00

          Düğün Dernek 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Emel Sayın ve Sırrı Süreyya Önder gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Düğün Dernek" Pazar akşamı Show TV'de! Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail'in oğlu Tarık bir gün yurt dışından çıkagelir. Önce her zamanki gibi bir memleket hasreti gibi görünse de bu ziyaretin altındaki esas neden çabuk ortaya çıkar: Tarık görevli olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla beraberdir ve aynı ülkede çalışmak için tek yol evlenmeleridir! Kendisinin olurunu almaya gelen oğlunu düğünsüz evlendirmemeye kararlı olan İsmail, alelacele bir düğün telaşına girer. Ama çok hazırlıksız yakalanmıştır. Yine de "Ben oğluna düğün yapamadı dedirtmem!" diyerek Tüpçü Fikret'i, Çetin'i ve köyün öğretmeni Saffet'i seferber ederek elde avuçta para yokken 10 gün içerisinde sazlı-sözlü bir düğün hazırlığı içerisine girer. Fikret Sivas'taki bağlantılarını kullanarak önce bir otel düğünü için söz verse de, işler sarpa sarar ve köy meydanında mütevazi bir düğün hazırlığı başlar. Tam her şey çözüldü derken, esas curcuna düğün gecesi kopacaktır. Devenin sırtında kaybolan gelinden, Rusya'dan gelini geri götürmeye gelen mafyaya kadar Tüpçü Fikret ve Çetin'i bin tane bela beklemektedir!

        •  Bizans Oyunları 'Yerli Sinema'
          22:15

          Bizans Oyunları 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Gani Müjde'nin yaptığı, Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Gonca Vuslateri, Tuvana Türkay, Gürkan Uygun ve Ünal Yeter gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Bizans Oyunları: Geym of Bizans" Pazar akşamı Show TV'de! Güney Amerika'nın sıcağından ve Rio Karnavalı'nın gürültüsünden kendilerine gına gelen Mayalar, tası tarağı toplayıp taşının toprağının altın olduğunu duydukları Anadolu'ya göç edip Bağcılar civarına yerleşirler. Yeni yerleştikleri bu bereketli topraklarda Türk boyları ile kaynaşarak Güney Amerika'nın tekniğini Anadolu'nun kültürüyle birleştiren Mayalar, zamanla bilimde, sanatta, teknolojide ve Sudoku'da gösterdikleri üstün başarı ile komşuları olan Bizans'ın dikkatini ve nefretini üzerlerine çekmekten kurtulamazlar. Her ne kadar Bizans'ın dost canlısı ve barışsever Kralı 3. Klitor gerçek bir Maya hayranı olsa da, karısı 5. Klitorya ve kardeşi Muhteris, Mayalar'ın yükselişini durdurmak için ortalama bir televizyon dizisinin bir sezonunda rastlanacak entrikayı birleştirip haince bir plan yaparlar. Plana göre Klitorya ve kayınçosu Muhteris, önce Klitor'u ortadan kaldıracak, ardından da Mayaların bütün kadınlarını kaçırıp Bizans zindanlarına atacaktır. Bu şekilde Bizanslılar Maya kadınlarıyla soylarını ıslah ederken Bizans erkekleri de "yalnızlık Allah'a mahsus" deyip çevre kabilelerin düşük profilli kadınlarıyla birleşecek ve Mayalar'ın kusursuz genleri zamanla sıradan DNA'lara dönüşecektir.

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          00:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Prof. Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti (Canlı)
          01:30

          Prof. Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti (Canlı)

        •  Bizans Oyunları
          04:00

          Bizans Oyunları