Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel dut unundan "Revani" tarifi verirken, Araştırmacı-Yazar İpek Kuşçu iftar ve sahur sofralarına sağlık katacak "Probiyotik ayran aşı", "Taze soğan mücveri" ve "Bezelye favası" tarifleri paylaşıyor. Fizyoterapist Begüm Narin inme sebepleri nelerdir, inmede nörolojik rehabilitasyon olarak neler yapılıyor, inme tedavisinde nasıl egzersizler uygulanır sorularını yanıtlarken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hürkan Akyol yumurta dondurma işlemi hakkında bilgiler veriyor. Üroloji Uzmanı Dr. Faruk Yencilek ise prostat kanseri ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Seda Gülbenli'den oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özen model Demet Kasar'dan oluşan ikinci takım, kuaför Emina Çarkoviç, makyöz Pelin Şentürk model Emine Gündem'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Melek Şahin'den oluşan dördüncü takım kostüm partisi için saç ve makyaj yapıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Yeşil Bursa'nın reyting rekorları kıran gelinleri Gelin Evi All Star'da yeniden yarışıyor. İkinci günün yarışmacısı 10 aylık evli, 22 yaşında, ev hanımı, sert cevaplarıyla unutulmayan Yeliz Gelin oluyor. Yeliz Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Programda bugün, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Dilaver Özturan kulak mantarı nasıl tedavi edilir, kronik boğaz ağrısı nedir, nasıl tedavi edilir sorularını yanıtlarken, Estetik Diş Hekimi Sonay Öztan Gökhan implant hakkında bilgiler veriyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş ise Ramazan ayı ve oruçla ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yenilmezler 'Yabancı Film'
          20:00

          Yenilmezler 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Joss Whedon'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr. Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Yenilmezler", Salı akşamı Show TV'de! Yenilmezler, Marvel'in en çok iz bırakan kahramanlarını bünyesinde topluyor: Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow. Beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlıyor. S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böylesi bir felâketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını gezmeye başlıyor.

        •  Tron Efsanesi 'Yabancı Film' (Tekrar)
          22:45

          Tron Efsanesi 'Yabancı Film' (Tekrar)

          Yönetmenliğini Joseph Kosinski'nin üstlendiği, oyuncu kadrosunda Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Tron Efsanesi", Salı akşamı Show TV'de! Daha önce beyaz perdede gördüklerimizin hiçbirine benzemeyen bir dijital dünyada kurulmuş bir 3D ileri teknoloji macerası. Sam Flynn (Garrett Hedlund), Kevin Flynn'in 27 yaşındaki teknoloji meraklısı oğlu (Jeff Bridges), babasının ortadan kayboluşunu araştırır ve kendini babasının 25 yıldır yaşadığı Tron'un dijital dünyasında bulur. Kevin'in sadık sırdaşı Quorra'yla birlikte (Olivia Wilde), baba ve oğul çok fazla gelişmiş ve son derece tehlikeli bir hale gelen, görsel açıdan dudak uçuklatan sanal alemde bir ölüm kalım yolculuğuna çıkarlar.

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:15

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          03:45

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)