Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ana yemek, çorba ve tatlısıyla lezzetli ve pratik iftar menüsü "köfteli spagetti", "mantarlı tavuk çorbası" ve "muzlu magnolia" tarifleri verirken, Yüz Yogası ve Hatha Yoga Eğitmeni Zeynep Şensoy göz çevresi, yanak, dudak üstü, gıdı ve tüm yüz için doğal botoks ve dolgu etkisi veren yüz egzersizleri hakkında önerilerde bulunuyor. Samsun'a giden Kendine İyi Bak ekibine, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan diş ve dudak uyumunu, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise burun ve diş estetiğine dair merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Seda Gülbenli'den oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özen model Demet Kasar'dan oluşan ikinci takım, kuaför Emina Çarkoviç, makyöz Pelin Şentürk model Emine Gündem'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Melek Şahin'den oluşan dördüncü takım rengârenk saç ve makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Yeşil Bursa'nın reyting rekorları kıran gelinleri Gelin Evi All Star'da yeniden yarışıyor. Dördüncü günün yarışmacısı 2 yıllık evli, 25 yaşında, ev hanımı, takıları ve güzelliğiyle çok konuşulan Suna Gelin oluyor. Suna Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Programda bugün Doç. Dr. Oytun Erbaş hastalıkların psikolojik yönlerini anlatırken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş insanlar neden gençleşmek ister, plastik cerrahların yaşlılığa bakış açıları nelerdir sorularını yanıtlıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Serhan Gazyağcı akıllı lens hakkında merak edilenleri paylaşıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş ise Ramazan ayı ve oruçla ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi'
          20:00

          Çarpışma 'Dizi'

          Kadir'in tetiği çekmekte tereddüt ettiğini gören Veli, yaptığı kötülükleri bir bir hatırlatarak kendisini öldürmesi için Kadir'i kışkırtır. Bu sırada Zeynep için zaman gittikçe daralmakta ve geçen her bir saniye onu ölüme bir adım daha yaklaştırmaktadır. Kadir, kontrolünü tamamen kaybetmek üzeredir ki son anda Zeynep'e ulaşabileceği bir yol açılır. Cansız, Zeynep'in yerini söylemese de, Kadir'i onun yanına götürmeyi kabul eder. Hızla yola çıkarlar ve Zeynep'in yanına gelirler. Cansız, imha edilmesi öylesine zor bir bomba düzeneği hazırlamıştır ki, Zeynep'ten sonra Kadir de Cansız'ın ölüm tuzağının içine düşer. Kadir ve Zeynep'in kurtulmaları artık tamamen şansa ve mucizelere bağlıdır. Veli, kaçma planları yapan Cansız'ı öldürmek için harekete geçer ve pusuya yatar. Beklediği fırsatı da yakalar ve Cansız'ın üzerine mermi yağdırır. Diğer yanda Cemre cezaevine gider ve Demir'le yüzleşir. Kerem, Cemre'nin yine en büyük destekçisidir. Veli, İstanbul'dan ayrılmaya karar verir ve şehirle vedalaşmaya başlar. Ancak hiç beklemediği bir anda, hiç beklemediği birinden bir mesaj alır. Kan akacak, canlar yanacak ve ölüm kapıyı bir kez daha çalacaktır.

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:30

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          03:45

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)