Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "gül tatlısı" ve "güllaç yaprağından lazanya" tarifleri verirken, Prof. Dr. Caner Taslaman ahiret inancı İslam'da nasıl anlatılıyor, rüya gerçekleşir mi sorularını yanıtlıyor. Modacı ve Yönetim Kurulu Berat Kayışkan abiye modasında bu yılın renk ve desenlerini anlatırken, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Murat Kezer kalça eklemi protez cerrahisi hakkında bilgiler veriyor. Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Andaç Aykan ise boyun- gıdı bölgesi estetiği için hangi yöntemler kullanılır, yüz estetiğinde burun neden önemlidir, ideal dudak nasıl olmalı, profiloplasti nedir, yanak estetiği nedir sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Seda Gülbenli'den oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özen model Demet Kasar'dan oluşan ikinci takım, kuaför Emina Çarkoviç, makyöz Pelin Şentürk model Emine Gündem'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Melek Şahin'den oluşan dördüncü takım yarım toplu saç ve göze desen çalışması yapıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda hangi takımın kazandığı belli oluyor! Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Yeşil Bursa'nın reyting rekorları kıran gelinleri Gelin Evi All Star'da yeniden yarışıyor. Final gününün yarışmacısı 1,5 yıllık evli, 24 yaşında, ev hanımı, kına kıyafetiyle göz kamaştıran Şeyma Gelin oluyor. Şeyma Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Programda bugün Çocuk Ürolojisi Uzmanı Doç. Dr. Selçuk Sılay gece yatak ıslatma bir rahatsızlık mıdır, sünnetin faydaları nelerdir sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş ise Ramazan ayı ve oruçla ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Sağ Salim 2: Sil Baştan 'Türk Filmi'
          20:00

          Sağ Salim 2: Sil Baştan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Murat Akkoyunlu, Nazlı Tosunoğlu, Yakup Yavru, Kamil Güler, Hüseyin Avni Danyal, Metin Yıldız gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Sağ Salim 2: Sil Baştan", Cuma akşamı Show TV'de! Salim'in kimsesiz bir cenazeyi sevabına memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan trajikomik macera, yol arkadaşı Nihal'in annesinin intikam için rehin alınmasıyla yeniden başlıyor. Her yerde hepsi birbirinden azılı 11 "kötü" adamın seri katili olarak aranan kahramanlarımız tanınıp yakalanmamak için kılık değiştirirler. Ancak işler düşündükleri gibi gitmez. Salim beladan kurtulmak için eline silah alınca da talihsiz serüvenler dizisi yeniden başlar.

        •  Siyah Giyen Adamlar 'Yabancı Film'
          22:15

          Siyah Giyen Adamlar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Barry Sonnenfeld'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Siyah Giyen Adamlar 3" Cuma akşamı Show TV'de! Boris adlı bir mahkûm, kendisini hapse atan Ajan K'den (Tommy Lee Jones) intikam almak için, hapisten kaçar ve zamanda geri dönerek tutuklanmadan öncesine döner ve Ajan K'yi öldürür. Arkadaşı Ajan J (Will Smith), bu olayı engellemek için o günlere, yani 1969'a seyahat eder. Ancak genç K (Josh Brolin), durumun ciddiyetini anlamakta güçlük çekmektedir. Ajan J hem K'yı ikna etmek, hem de arkadaşını kurtarmak durumundadır.

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:15

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          03:45

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)