Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel yapımı kolay, sunumu muhteşem "manolya tatlısı" ve " yufkalı kürdan böreği" tarifleri verirken, Kahve Ustası Yunus Çakmak bayrama özel "eritilmiş lokumdan saray kahvesi", "buzlu şekersiz bayram kahvesi" ve "dondurmalı soğuk kahve" tariflerini paylaşıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Ümit Özekici kadında yumurta rezervini ve kalitesini artırmanın yöntemleri nelerdir, tüp bebek tedavisinde erkekte sperm seçimi nasıl yapılır sorularını yanıtlarken, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Meral Kozakçıoğlu Özekici menopoz sonrası görülen şikayetleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Kevser İpek'ten oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özen model Edanur Kılıç'tan oluşan ikinci takım, kuaför Emina Çarkoviç, makyöz Pelin Şentürk model Gülşah Gül'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Uğur Yıldız, makyöz Dilek Öz, model Harika Özkan'dan oluşan dördüncü takım gelin başı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3 yıllık evli, 27 yaşında, bankacı Eda Gelin'in evine konuk olunuyor. Eda Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Programda bugün, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kerem Bıkmaz ağrılarınızın nedeni yürüyüşünüzde mi saklı, bel fıtığı evde test edilebilir mi sorularını yanıtlarken, Ürolog Op. Dr. Yılmaz Salatan prostatit hakkında bilgiler veriyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş ise Ramazan ayı ve oruçla ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Para Tuzağı 'Yabancı Film'
          20:00

          Para Tuzağı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jodie Foster'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda George Clooney, Julia Roberts, Jack O'Connell gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Para Tuzağı", Salı akşamı Show TV'de! Bir televizyon kanalında borsa hakkında tüyolar veren, Wall Street'in önde gelen isimlerinden olan Lee Gates (George Clooney), bir gün canlı yayında verdiği bilgiler yüzünden tüm mal varlığını kaybeden bir adam tarafından rehin alınır. Bu rehine olayı televizyon başındaki milyonlarca insan tarafından izlenir ve bir anda ülkenin gündemine oturur. Gates ve programın yapımcısı Patty Fenn (Julia Roberts), canlı yayında milyonlarca insanın gözü önünde büyük bir ölüm kalım pazarlığı yapacaktır.

        •  Belalı Tanık 'Yabancı Film'
          22:00

          Belalı Tanık 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Patrick Hughes'in üstlendiği, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Salma Hayek gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Belalı Tanık", Salı akşamı Show TV'de! Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili, kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir kenara koyup, zamanında ve sağ salim mahkemede olmak için güçlerini birleştirirler. Ancak bu görev çok zorlu olacaktır, çünkü tetikçiyi susturmak isteyen çok tehlikeli bir diktatör, yol boyunca onlarca adamıyla peşlerinden ayrılmayacaktır.

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:15

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          03:45

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)