Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          06:30

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          08:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          10:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Prof. Dr. Caner Taslaman beddua tutar mı, hak helal etmemek günah mı, dövme yaptırmak ibadet etmeye engel mi sorularını yanıtlarken, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya bir akşamda yarım kilo verdirmeye yardımcı "Fırında kabak yemeği", "Göbek eritmeye yardımcı yeşil içecek" ve tatlı krizini engellemeye yardımcı "Kahveli tatlı" tarifleri veriyor. Ekmek Eğitmeni Barış Dırbalı "Glutensiz karabuğday ekmeği", "Aktif karbon ekmeği" ve "Zerdeçallı karabuğday ekmek" tariflerini paylaşırken, Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Meşe Say leke tedavisiyle ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin
          12:45

          Kuaförüm Sensin

          Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyaj vloggerı Sebile Ölmez'in saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt, model Günel'den oluşan birinci takım, kuaför Suat Çiritçi makyöz Ceyda Cahide Karyalı model Zeynep Tok'tan oluşan ikinci takım, kuaför Emine Yılmaz, makyöz Pelin Şentürk model Şeymanur Erbay'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Uğur Yıldız, makyöz Dilek Öz, model Hatice Korkmaz'dan oluşan dördüncü takım kesim ve boya ile mat ruj kullandıkları göz makyajı yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda hangi takımın kazandığı belli oluyor! Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  İntikam Dövüşü 'Yabancı Film'
          23:30

          İntikam Dövüşü 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Allan Ungar'ın yaptığı, Michael Biehn, Cody Hackman, Krzysztof Soszynski gibi usta oyuncuların yer aldığı, 2014 yapımı "İntikam Dövüşü" Cuma gecesi Show TV'de! Michael Shaw (Cody Hackman) daha 10 yaşındayken, ailesi gözü önünde katledilir. Yıllar sonra izlemeye gittiği bir turnuvada ailesinin katiliyle karşılaşır. Michael bir sonraki turnuvaya intikam almak için katılmaya karar verir ve çalışmalara başlar. Büyük para ödülünün olduğu turnuvanın kuralı ise sadece tek bir galip ve ölümüne mücadele etmektir.

        •  İntikam Dövüşü 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:30

          İntikam Dövüşü 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)