Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak'ta bugün; Bursalı Hanımlar; Sermin Cakalıoğlu, Ayşe Akçay, Sevim Uluçınar ve Ayşe Ülker bir deneyip bir daha vazgeçemeyeceğiniz "puçuko", 90 kat açılan, kıyır kıyır olan ev "yapımı baklava" ve yoğurtla buluştuğunda reddedilemeyecek lezzet "silor" tarifleriyle konuk oluyor. Protez Uzmanı ve Diş hekimi Dr. İlker Arslan, ağız-diş sağlığı ve estetik bir gülüşün sırlarını paylaşırken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, estetik ve güzelliğe dair merak edilen soruları yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin
          12:45

          Kuaförüm Sensin

          Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyöz Ayşegül Kartal'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt, model Ebru Özge Özen'den oluşan birinci takım, kuaför Serkan Tırman makyöz Zeynep Tırman model Büşra Aykurt'tan oluşan ikinci takım, kuaför Mustafa Batur makyör Tunahan Dede model Hande Gülen'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Öncü Aslan makyöz Özlem Aslan model Damla Daldal'dan oluşan dördüncü takım dönem saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Ajan Salt 'Yabancı Film'
          20:00

          Ajan Salt 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Phillip Noyce'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Ajan Salt", Perşembe akşamı Show TV'de! Evelyn Salt (Jolie), idealist bir ajandır ve görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir devlet görevlisidir. Ancak bir itirafçı onu zor durumda bırakacaktır. Çünkü bu kişi, Salt'ın Rus ajanı olduğunu iddia etmektedir. Bu suçlamayla adeta bağlılığı test edilecektir. Salt sahip olduğu tüm gizli görev tecrübesini kullanarak kendini temize çıkarmak amacıyla kaçar. Salt'ın masum olduğunu kanıtlamak için gösterdiği tüm çaba hakkındaki şüpheleri arttıracak ve geriye yanıtlanması gereken bir tek soru bırakacaktır; Salt kimdir? Süreç içinde, Salt'ın bile yeni keşfedeceği gerçekler gün yüzüne çıkacaktır.

        •  Fi 'Dizi' (Tekrar)
          22:00

          Fi 'Dizi' (Tekrar)

          Yapımını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal'ın üstlendiği, Azra Kohen'in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel'in senaryolaştırdığı dizide Seranay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Fi'nin ekrana gelecek 3. ve 4. bölümünde yılsonu gösterisi için gereken sponsoru bularak Deniz'in dostluğunu kazanan Can konservatuara yaptığı ziyarette Duru'nun baş dansçı olabilmek için seçmelere katılmak zorunda olduğunu öğrenir. Medya patronu Sadık Murat Kolhan, Can'ın geçmişini öğrenmeden Özge'nin peşini bırakmamaya kararlıdır. Can'ın, Duru ile arasında gerilim sürerken sunduğu ilginç ortaklık teklifi Deniz'in hayatındaki yerini de sağlama alır. Bilge Can'dan sürpriz bir teklif alacaktır. Geçmişten gelen bir kadınsa Deniz ve Duru ilişkisinde yeni bir sınav olacaktır.

        •  Ajan Salt 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:30

          Ajan Salt 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          02:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)