Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Yazar Mümin Yazar "Öğrenilmiş çaresizlik" nedir, başarı yoluna çıkmadan önce, neleri bilmek gerek, arkadaş çevresinin başarıda rolü nedir, umut mu yoksa inat mı daha fazla başarı getirir sorularını yanıtlarken, Beslenme Danışmanı ve Yazar Sibel Güngör, "Bebekler için balık çorbası" ve "Çocuklar için evde sağlıklı cips" tarifleri veriyor. Diş Hekimi Tülay Akkol ise süt dişleri ile ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Zahide Yetiş'le
          09:45

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Kalp Damar Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Öztekin Oto sol meme altından küçük kesiyle bay-pass ameliyatı kimlere uygundur sorusuna yanıt verirken, İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Erk probiyotiklerin önemini anlatıyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Mete Şimşek, makyöz Arzu Gökduman, model Ceren Dalkıç'dan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Merve Eroğlu'ndan oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Ezgi Yalçınkaya'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model İlayda Arslan'dan oluşan dördüncü takım tasarım saç ve makyaj yapmak için yapıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Günün yarışmacıları Mavi Hanım ve kaynanası Hanife Hanım... Bir gün önce Nesrin Hanım'ın yaptığı mantı eleştiri alınca Mavi Hanım gerçek mantı nasıl olur herkese göstermek istiyor. Ancak gelin ve kaynanaları beğendirmek tabii ki de zor olacak! Vildan'ın tavırları ise herkesi çileden çıkartacak. Onur Büyüktopçu ise bu tartışmaya son noktayı koyacak.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Tatilde 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Tatilde 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen gibi usta yer aldığı 1977 yapımı "Hababam Sınıfı Tatilde" Salı akşamı Show TV'de! Özel Çamlıca Lisesi'nin paragöz müdürü, cüzdanını düşünerek Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencileri kabul etmiştir. Okulun yeni öğrencileri olan bu kızlar da Hababam Sınıfı'na gönderilmişlerdir. Kendi sınıflarında kızların olmasına hiç alışık olmayan Hababam Sınıfı öğrencileri, önce yeni gelen kızlarla yakınlaşmaya çalışacak; ancak bunun mümkün olmadığını görünce de onlarla büyük bir rekabete kapılacaklardır.

        •  Her Şey Mümkün 'Türk Filmi'
          22:15

          Her Şey Mümkün 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Alper Babayağmur'ün üstlendiği oyuncu kadrosunda Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Mehtap Bayri, Goncagül Sunar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Her Şey Mümkün" Salı akşamı Show TV'de! Zengin bir işadamı, sevgilisiyle birlikte yakalandığı fotoğraflarla şantaja maruz kalınca başka bir çare bulmak zorunda kalır. Bu da tesadüfen varlığından haberdar olduğu, kendisine ikizi gibi benzeyen, piyangoyu kazanıp tüm eski hayatını geride bırakmış tesisatçı İbrahim ile yer değişmesi olur. Ancak güzel sevgilisinin bu 'kopyaya' aşık olması üzerine işler kontrolden çıkacaktır.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)