Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuaförüm Sensin ‘Yarışma’ (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin ‘Yarışma’ (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak ‘Yaşam’
          08:00

          Kendine İyi Bak ‘Yaşam’

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak'ta bugün; Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar sebze suları sağlıklı mı, turşu ve turşu suyu hastalıklardan korur mu, şekerli içecekler kanser riskini artırıyor mu sorularını yanıtlarken, Turşu Ustası Baran Güreler ev yapımı lezzetli turşu suyu ve acılı zeytinyağlı turşu tarifleri veriyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kendi evinizin kahve uzmanı olmak isteyenlere özel evde cappuccino yaparken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan diş bakımında en çok yapılan hatalar neler, beslenme diş sağlığımızı nasıl etkiliyor, gülümseme tasarımı nasıl yapılır sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise yüz gençleştirme ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Zahide Yetiş’le ‘Yaşam’
          09:30

          Zahide Yetiş’le ‘Yaşam’

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le"ye bugün; Dr. Aydın Duygu konuk olurken, Girişimsel Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Aşkın Nasırcılar eklem hastalıklarında kök hücre tedavisi kimlere yapılabilir sorusunu yanıtlıyor.

        •  Kuaförüm Sensin ‘Yarışma’
          12:30

          Kuaförüm Sensin ‘Yarışma’

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Koray Negiz makyöz Sevil Öter, model Müzeyyen Arslan'dan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Sibel Tetik'ten oluşan ikinci takım, kuaför Murat Ünlü makyöz Meltem Topçu model Esin Sarı'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Hülya Öcal'dan oluşan dördüncü takım Hanım Ağa saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! "Kuaförüm Sensin" 21 Ekim Pazartesi günü saat 12.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Aşk Ağlatır  ‘Yerli Dizi’ (Tekrar)
          16:00

          Aşk Ağlatır ‘Yerli Dizi’ (Tekrar)

        •  Show Tv Ana Haber ‘Haber’
          18:45

          Show Tv Ana Haber ‘Haber’

        •  Çukur ‘Dizi’ (Yeni Bölüm)
          20:00

          Çukur ‘Dizi’ (Yeni Bölüm)

          "YAMAÇ KOÇOVALI HANGİNİZ?" Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un merakla beklenen yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Çukur'a geri dönen Yamaç'ı arayan kişinin merak uyandırdığı tanıtımda hapishanedeki Koçovalılar ayakta kalmaya çalışıyor. Karaca, Yamaç'ın Çukur'a döndüğünü heyecanla Sultan'a söylerken, polisten kaçan Damla ve Cumali'nin yakınlaştığı anlar dikkat çekiyor. Abisini isteyen kişiye Yamaç'ın vereceği tepki merakla beklenirken, Azer'in dövüş sahneleri gerilimi artırıyor. Çukur'un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen 3. sezonun 4. bölümünde Yamaç'ı, Azer, Akın ve Timsah'ın saldırısından kurtaran gizemli kişi Cumali'nin yanına getirdi. Kardeşini yaralı halde kapısında bulan Cumali, bir yakınının yardımıyla Yamaç'ın yaralarına müdahale etti. Yamaç'ın öldüğünü sanan Azer hapisteki Koçovalılara ardı ardına saldırılar düzenledi. Cumali ve Selim, kendine gelen Yamaç'a Çukur'a dönmesi konusunda baskıda bulundu. Aliço'nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken Aliço, Yamaç'a ulaşmaya çalıştı. Hapishanede zor günler geçiren Vartolu'yu ziyaret eden Yamaç, Aliço'nun mesajlarına da ulaştı. Aliço'nun ölmediğini öğrenen Yamaç, umutlandı ve Çukur'a geri döndü. "Çukur evimiz, Yamaç babamız!" sözlerinin yankılandığı final sahnesinde; Yamaç'ı tekrar Çukur'da gören Akın büyük bir şok yaşadı. Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur'da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürel gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Perihan Savaş, Salih Kalyon ve Nur Sürer yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Ahmet Melih Yılmaz, Lorin Merhart, Gizem Ergün eşlik ediyor. "Çukur" merakla beklenen yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Cesur Adamlar ‘Yabancı Sinema’
          00:15

          Cesur Adamlar ‘Yabancı Sinema’

        •  Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’ (Tekrar)
          02:30

          Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’ (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin ‘ Yarışma’ (Tekrar)
          04:45

          Kuaförüm Sensin ‘ Yarışma’ (Tekrar)