Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya "metabolizma canlandırmaya yardımcı pancar salatası", "gençleştirmeye yardımcı kısır", " açlığı yok etmeye yardımcı avokado salatası" ve "şişmanlatmayan kurabiye" tarifleri verirken, Özel Dedektif Osman Çelik kimler neden dedektif tutar, boşanma davalarında zina suç mudur, kadınlar aldatıldıklarını nasıl anlayabilir sorularını yanıtlıyor. Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Selen Sakar Ecemiş tüp bebek tedavisinde başarıyı artıran faktörleri anlatırken, Tasarımcı Sevgin Şenlier 2020 moda trendlerini paylaşıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Uğur Yücel ve Binnur Kaya'yı buluşturan "Cinayet Süsü" filminin gala gecesinde neler yaşandı? Aleyna Tilki, 43 bin liralık kombiniyle göz kamaştırdığı düğünde yeni sevgilisiyle nasıl aşkını ilan etti? Ünlülerin inanılmaz değişimlerini hayretler içinde izleyeceksiniz! Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş'a nasıl bir mesaj gönderdi? Serenay Sarıkaya hakkındaki asparagas haberlere ne tepki verdi?

        •  Mavi Boncuk 'Türk Filmi'
          13:00

          Mavi Boncuk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Münir Özkul, Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Mavi Boncuk" Cumartesi günü Show TV'de! Dönemin en ünlü ve en ilgi çekici ses sanatçılarından biri olan Emel Sayın hem sesi hem de görünümüyle dinleyicilerini büyülemektedir. Emel Sayın'ın sahneye çıktığı gazinoya eğlenmeye giden bir arkadaş grubu hesabın fazla gelmesi nedeniyle mekan sahipleri tarafından hırpalanırlar. Bu olaya fazlasıyla bozulan gençler intikam almak için bir halının içine sararak Emel Sayın'ı kaçırırlar. Ünlü sanatçıyı geri vermelerinin tek şartı ise mekan sahibinden fidye almaktır. Zamanla aralarında büyüyen dostluk hem bu altı kafadarı hem de Emel Sayın'ı fazlasıyla etkileyecektir.

        •  Sev Kardeşim 'Türk Film'
          14:45

          Sev Kardeşim 'Türk Film'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Sev Kardeşim" Cumartesi günü Show TV'de! Türk sinemasının en sıcak, en samimi hikayelerinden birine sahip olan film önce bir iddiayla başlayıp, sonrasında birbirine âşık olan iki gencin masalını anlatır. Zengin bir fabrikatörün oğlu olan Ferit, Hülya Koçyiğit tarafından canlandırılan fabrika işçisi kız tarafından oyuna getirilir. Arkadaşlarıyla iddiaya giren genç kız fabrikatörün oğlunu kendine âşık edebilirse bu iddiayı kazanacaktır. Ancak işler istediği gibi gitse de Ferit'e karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak, iki ailenin arasındaki ekonomik ve kültürel uçurum aralarında güçlü bir engel konumunda olacaktır.

        •  Turist 'Yabancı Film'
          16:30

          Turist 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Florian Henckel Von Donnersmarck'ın üstlendiği, Angelina Jolie, Johnny Deep gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Turist", Cumartesi günü Show TV'de! Frank (Johnny Deep), aşk acısından muzdarip bir serüvenci olarak soluğu İtalya'da alır. Bu seyahat neticesinde, kırık kalbinin acısının hafifleyeceğini düşünmektedir. Bu bunaltılı durumdan kurtulmak isteyen Frank'in yolları Elise isimli gizemli bir kadınla kesişir. Ancak Elise'nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik'in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Ruhi'nin silahının kurusıkı çıkmasıyla kimse vurulmazken Yıldız, Kuzey'e ne kadar âşık olduğunu bir kez daha ispatladı fakat bunu kabul etmedi. Kuzey ise belki de ilk defa Yıldız için ne ifade ettiğini net bir şekilde anladı. Kuzey, Yıldız'ın aşkı karşısında zaman zaman kayıtsız kalamadığını fark etse de bunu ne kendine ne de başkasına itiraf edebildi. Şeref Mollaoğlu'nun oğlu Kuzey'in borçlarını ödemesi baba-oğul arasında buzlar eriyor mu dedirtti. Çetin'in şikâyeti üzerine tutuklanan Kuzey, Feride'nin yardımıyla kurtuldu. Alacaklısının ortaklık teklifiyle Kuzey şoke olsa da hayali olan "Kuzey Yıldızı"nı babasına yapma fırsatı yakaladı. Kuzey'in eski karısını hala sevdiğini düşünen Yıldız hırsından evlenme kararı aldı. Yıldız'ın kararına karşılık Kuzey de evlenmek için taliplerini aradı. Birbirlerinin randevularını sabote eden ikilinin atışmaları izleyenleri gülümsetti. Kuzey'in, annesiyle tekrar bir araya gelmesini isteyen Gökçe, tehlike olarak gördüğü Yıldız'ı sert sözleriyle gözyaşlarına boğdu. Hiçbir hikâyenin ikinci kadını olmak istemeyen Yıldız ise gitme kararı aldı. Yıldız'ın gitmesine engel olmak isteyen Kuzey'in "Çünkü ben sana..." sözleriyle biten final sahnesi izleyenleri merakta bıraktı.

        •  Kolpaçino: Bomba 'Türk Filmi'
          00:15

          Kolpaçino: Bomba 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Şafak Sezer'in yaptığı, Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ferdi Merter gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Kolpaçino: Bomba" Cumartesi gecesi Show TV'de! Özgür (Şafak Sezer) zengin bir ailenin evladıdır. Ancak hayatından memnun değildir. Ne cimri babasından destek görmektedir, ne de zengin kayınpederinden... Özgür'ün geçmişten gelen sevgilisi olan Şale (Arzu Yanardağ) çıkaracağı albüm için maddi destek beklemektedir. Bu desteği bulamayınca Özgür'ü, gizlice çektiği bir şantaj kaseti ile tehdit eder. Kalbi kırık bir kadının 'kadınca' intikamı gibi görünen bu durumun arkasında aslında çok büyük hesaplar vardır. Özgür bu durumdan çıkabilmek için kolpacı arkadaşları Sabri (Aydemir Akbaş) ve Tayfun'dan (Ali Çatalbaş) yardım ister. Kendisine çok güvenen bu ekip, Özgür'ü kurtarmaya çalışırken, kendilerini daha büyük belaların içinde bulurlar.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:30

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)