Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak'ta bugün; Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onurkan İdacı karın germe doğum sonrası ne zaman yapılabilir, meme protezinin emzirmeye olumsuz etkisi var mıdır, karın ve meme için yapılan ameliyatlardan sonra tekrar gebe kalınabilir mi sorularını yanıtlarken, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. İlker Kiriş variste skleroterapi ve köpük tedavisi hakkında bilgiler veriyor. Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp roza hastalığının belirtilerini anlatırken, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Kerem Alptekin bel, boyun fıtığı olmamak için doğru uyuma şekli nasıl olmalı, sabah esneme hareketleri yapmak doğru mu, boyun sağlığı için hangi tip yastıklar seçilmeli sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          09:30

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          10:30

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Emine Gök makyör Burak Bayraktar, model Başak Kurt'tan oluşan birinci takım, kuaför Sevcan Çakır makyöz Melek Gültekin model Ebru Yaman Yıldız'dan oluşan ikinci takım, kuaför Veli Taşağıl makyöz Neslihan Aydın, model Mina Urtekin'den oluşan üçüncü takım, kuaför Hasan Ağın, makyör Tevfik Bozdağ ve model Tuğçe Görücü'den oluşan dördüncü takım modellere en çok yakışan boya ve kış makyajı yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          16:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

          Ekranların güler yüzü Zahide Yetiş ve doyumsuz sohbetiyle Prof. Dr. Mustafa Karataş her cuma Show TV'de! Yüce dinimiz İslam, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz. Muhammed ile ilgili tüm merak ettikleriniz bu programda konuşuluyor. Ayrıca Fitoterapist Murat Mumcu fıtık ağrılarının diğer ağrılardan farkı nedir, bel ağrılarına iyi gelen egzersizler neler sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV'de... Bazlama Gücü kulüp başkanı Kazım'ın oyuncularıyla arasındaki problem ne olabilir? Juventus karşısında ilk yarıyı önde kapatan Bazlama Gücü oyuncuları, ikinci yarıya neden çıkmıyor olabilirler? Tutumlulukta üst sınıra ulaşmış Şevket, ailesine hangi konularda tutumlu olmalarını isteyecek? Eşi ve çocuklarının Şevket'in cimriliği karşısında neler çekiyor olabilirler? Eşinin yüzüğünü arayan komiser İsmail, eşkâl almak için Konya otobüsünden getirttiği Mesut enişteden istediği bilgileri alabilecek mi? Eğer yüzüğü çalanı bulamazsa eve giremeyecek olan İsmail, Mesut Enişte'nin hikâyeler anlatmasını engelleyebilecek mi? Yıllardır kızının mürüvvetini görme hayali ile yaşayan İsmail, damat adayı Hayati'yi görünce ne tepki gösterecek? İsmail'in hayalindeki damat adayı nasıl olmalıydı? Patroniçe Naime'nin çalışılanlarıyla arası nasıl? İşe yeni başlayan çaycı Ozan'ı görüp beğenen Naime, ekip şefinin seçileceği gün nasıl bir numara çevirecek? Tarhanacı İnşaat'ın sahibini küçük ofislerinde ağırlayacak olan Burcu ve Çiçek, şirketin sahibi Fikri'ye projelerini satabilecekler mi? Peki her şey eksiksiz kusursuz giderken nasıl bir sorun çıkabilir?

        •  Jungle 'Yabancı Film'
          23:30

          Jungle 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Greg Mclean'in yaptığı, Daniel Radcliffe, Yasmin Kassim, Luis Jose Lopez gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Jungle", Cuma gecesi Show TV'de! Bir grup arkadaş, Bolivya ormanlarında bir gezi için tura katılırlar. Burası hayatta kalmak için en zor yerlerden biridir.

        •  Jungle 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:30

          Jungle 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          05:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)