Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün "Hedefim sensin" şarkısıyla çok sevilen, genç ve başarılı şarkıcı Doğukan keyifli sohbetiyle konuk olurken, Kulak, Burun, Boğaz Uzmanı Op. Dr. Can Ercan kepçe kulak ameliyatı kaç yaşından itibaren yapılabilir, kapalı burun estetiği nasıl yapılır, horlama ve uyku apnesi sorunları aynı anda tedavi edilebilir mi sorularını yanıtlıyor. Fizik, Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Turan Uslu felç belirtilerini anlatırken, İş İnsanı Mine Sonsuz titreşim yöntemiyle zayıflama uygulaması hakkında bilgiler veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu vücut şekillendirme için hangi uygulamalar yapılır, karın germe estetiği kimlere uygulanabilir, doğum sonrası vücutta oluşan sarkmalar için hangi estetikler mevcut sorularını yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)
          13:00

          Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)

        •  Beyoğlu Güzeli 'Türk Filmi'
          14:00

          Beyoğlu Güzeli 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Mürüvvet Sim gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Beyoğlu Güzeli" Cumartesi günü Show TV'de! Ailesiyle birlikte çadır tiyatrosunda çalışan genç kızla, tıp tahsili yapan delikanlı rastlantı sonucu tanışırlar. Genç kız önceleri kimliğini saklasa da, daha sonra genci çadır tiyatrosuna davet eder ve Beyoğlu güzeli Alev kimliğiyle karşısına çıkar.

        •  Her Şey Mümkün 'Türk Filmi'
          16:15

          Her Şey Mümkün 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Alper Babayağmur'ün üstlendiği oyuncu kadrosunda Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Mehtap Bayri, Goncagül Sunar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Her Şey Mümkün" Cumartesi günü Show TV'de! Zengin bir işadamı, sevgilisiyle birlikte yakalandığı fotoğraflarla şantaja maruz kalınca başka bir çare bulmak zorunda kalır. Bu da tesadüfen varlığından haberdar olduğu, kendisine ikizi gibi benzeyen, piyangoyu kazanıp tüm eski hayatını geride bırakmış tesisatçı İbrahim ile yer değişmesi olur. Ancak güzel sevgilisinin bu 'kopyaya' aşık olması üzerine işler kontrolden çıkacaktır.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  İntikam 'Yabancı Film'
          20:00

          İntikam 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Martin Campbell'in üstlendiği, Jackie Chan, Pierce Brosnan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "İntikam", Cumartesi akşamı Show TV'de! Restoran sahibi olan Quan (Jackie Chan) zamanını işleriyle geçirmektedir. Bir gün düzenlenen bir terör saldırısı tüm hayatını alt üst eder. Saldırıda kızı ölmüştür. Kızının ölümü Quan'ı derinden etkiler. İngiliz yetkililerden, özellikle Liam Hennessy'den (Pierce Brosnan) bombacıların kimlikleri konusunda yardım ister. Ancak geçmişte IRA ile bağlantıları olan Hennessy'nin şüpheli ve olayı hasıraltı etmeye çalıştığını gösteren tavırları, Quan'ı adaleti kendi kendine sağlama yoluna itecektir.

        •  Maksimum Tehlike 'Yabancı Film'
          22:15

          Maksimum Tehlike 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Andrzej Bartkowiak'un yaptığı, Alexander Nevsky, Kelly Hu, Evgeniy Stychkin, Tom Arnold, Erıc Roberts, William Baldwın, Danny Trejo, Mark Dacascos gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Maksimum Tehlike" Cumartesi akşamı Show TV'de! Uluslararası müzakereler için Moskova'yı ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı'na karşı bir grup terörist tarafından suikast düzenlenir. Başarısız olan bu girişimden sonra uluslararası bir savaş çıkarmayı planlayan teröristler, bu defa bakanın torununu kaçırırlar. Büyük bir siyasi krizin eşiğindeki dünyayı ve kızı kurtarmak için CIA ve FSB özel ajanlarının işbirliği yapması gerekmektedir.

        •  İntikam 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:15

          İntikam 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Maksimum Tehlike 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Maksimum Tehlike 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)