Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Ramo 'Dizi '(Tekrar)
          06:15

          Ramo 'Dizi '(Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni bölüm)

        •  Tarkan 'Yerli Sinema'
          09:45

          Tarkan 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Tunç Başaran'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Kartal Tibet, Zuhal Aktan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1969 yapımı "Tarkan", Pazar günü Show TV'de! Mars'ın Kılıcı, kurgusal karakter Tarkan üzerine yazılmış Mars'ın Kılıcı isimli çizgi romandan uyarlanan 1969 yapımı fantastik Türk filmi. Tunç Başaran tarafından yönetilen film Sezgin Burak'ın Mars'ın Kılıcı adındaki çizgi romanına sadık kalınarak çekilmiştir. Tarkan serisinin ilk filmi olan bu filmde devam filmlerinde de olduğu gibi Tarkan karakterini Kartal Tibet canlandırmıştır. Tarihsel film niteliği de taşıyan yapımda Avrupa Hun İmparatoru Attila, Vandal Kralı Genseriko ve Roma İmparatoru Valentinianus'un Savaş Tanrısı Mars'ın sihirli kılıcını el geçirme çabaları işlenmektedir.

        •  Milyarder 'Yerli Sinema'
          11:30

          Milyarder 'Yerli Sinema'

        •  Zemheri 'Dizi '(Tekrar)
          13:30

          Zemheri 'Dizi '(Tekrar)

        •  Ramo 'Dizi '(Tekrar)
          15:45

          Ramo 'Dizi '(Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Yabancı 'Yabancı sinema'
          20:00

          Yabancı 'Yabancı sinema'

          Yönetmenliğini Howard Mccain'in üstlendiği oyuncu kadrosunda Jim Caviezel, Sophia Myles, John Hurt, Ron Perlman gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Yabancı", Pazar akşamı Show TV'de! İskandinavya'nın en karanlık çağları olan Viking döneminde geçen hikâyede bir kahraman olan Kainan'ın gemisi, Thor'un anavatanının kıyılarına vurur. Büyük bir savaş yaşanmıştır ve sadece Kainan ve Moorwen olarak bilinen vahşi uzaylı yaratık dışında hayatta kimse kalmamıştır. Moorwen kendine yapılanların intikamını almak için karşısına çıkan tüm engelleri yok ediyordur. Ona her şeyi yok etmeden önce dur demek gerekmektedir. Moorwen'i imha etmek için Kainan Vikingler ile işbirliği yapar.

        •  Yakın Tehtit 'Yabancı sinema'
          21:45

          Yakın Tehtit 'Yabancı sinema'

          Yönetmenliğini Joel Schumacher'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Nicolas Cage, Nicole Kidman, Cam Gigandet gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Yakın Tehdit", Pazar akşamı Show TV'de! Miller ailesi zenginlik ve huzur içinde yaşamaktadır. Kyle Miller büyük paralarla oynayan mücevher sektöründeki bir iş adamıdır; güzel bir eşi Sarah ve ergenlik çağını yaşayan genç bir kızı (Avery) vardır. Fakat bir gün evleri aniden bir grup maskeli adam tarafından baskına uğrar. Başta evin içerisindeki yüksek güvenlikli kasanın içindekileri isteseler de eli silahlı bu adamların Miller ailesinden talepleri daha da fazladır...

        •  Yabancı 'Yabancı sinema'
          23:45

          Yabancı 'Yabancı sinema'

        •  Yakın Tehtit 'Yabancı sinema'
          01:45

          Yakın Tehtit 'Yabancı sinema'

        •  Ramo 'Dizi '(Tekrar)
          03:30

          Ramo 'Dizi '(Tekrar)