Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Tekrar)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Tarkan Gümüş Eyer 'Türk Filmi'
          14:00

          Tarkan Gümüş Eyer 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Eva Bender, Bilal İnci, Dalyan Topatan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Tarkan Gümüş Eyer" Pazar günü Show TV'de! Tarkan Gümüş Eyer, kurgusal karakter Tarkan üzerine yazılmış Gümüş Eyer isimli çizgi romandan uyarlanan 1970 yapımı fantastik Türk filmi. Mehmet Aslan tarafından yönetilen film Sezgin Burak'ın filmle aynı addaki çizgi romanına sadık kalınarak çekilmiştir. Tarkan serisinin ikinci filmi olan bu film ve devam filmlerinde de olduğu gibi Tarkan karakterini Kartal Tibet canlandırmaktadır. Tarkan'ın devam filmi olan yapımda Alan Kumandanı Kostok'un Avrupa Hun İmparatoru Atilla'nın beylerinden Altar'a olan gümüş eyeri ele geçirme ve Altar'ın soyunu kurutma çabaları işlenmektedir.

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          15:45

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kibar Feyzo 'Türk Filmi'
          20:00

          Kibar Feyzo 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İlyas Salman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Kibar Feyzo" Pazar akşamı Show TV'de! Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşamada Feyzo'nun rakibi Bilo'dur. Ancak türlü taktiklerle kızı almayı başaran Feyzo, başlık parasının yarısını verir. Diğer yarısı ise Ağa'ya yaptığı senetlerle ödenecektir. Eğer Feyzo senetleri ödemede başarısız olursa Ağa, kızını geri alacağını söyler. Korkuya kapılan Feyzo parayı denkleştirebilmek için büyük şehre göçer. Burada gördüğü medeni yaşam Feyzo'yu değiştirecek, köye döndüğünde birçok şeyi düzenleyip değiştirmesini sağlayacaktır.

        •  Köyden İndim Şehire 'Türk Filmi'
          21:45

          Köyden İndim Şehire 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Köyden İndim Şehire" Pazar akşamı Show TV'de! İstanbul'a gelip zengin olma hayalleri peşinde koşan geniş bir Anadolu ailesinin, kendi köylerinden başlayıp metropol Ankara'ya doğru uzanan yolculuğu da zengin olma, daha iyi yaşama hayallerini gerçekleştirme hayalini ele alıyor. Salak Milyoner filminin devamı niteliğinde olan yapıtta Saffet, Himmet, Hayret ve Gayret isimli dört kardeş, köylerinde buldukları gömü altınları bozdurabilmek için Ankara'ya gittiklerinde burada kendilerini eğlence dolu bir macera bekliyor.

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          23:30

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Bekir Köse İle Sahur Vakti
          01:30

          Bekir Köse İle Sahur Vakti

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)