Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Tekrar)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Refika'yla Memleketin Hazineleri (Yeni)
          13:00

          Refika'yla Memleketin Hazineleri (Yeni)

          Memleketimizin hazinelerini Refika ile keşfetmeye hazır mısınız? Bu yolculuk esnasında; hem her bir şehrin görülmesi gereken yerlerini öğrenecek, çarşılarını gezip, oraya ait meşhur zanaatlarını, el sanatlarını keşfedeceksiniz hem de o şehirlere ait efsane lezzetleri! Üstelik bu lezzetlerin nasıl yapıldıklarına tanık olacaksınız. İçinde bulunduğumuz dönemi atlatır atlatmaz ilk fırsatta gitme planları yapacağınız duraklardan Diyarbakır, İzmir, Antakya, Nevşehir, Edirne ve Kars memleketimizin her bir köşesi gibi kendi içinde birer hazine barındırıyor. "Refika'yla Memleketin Hazineleri" serisinde ilk durak, ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Diyarbakır oluyor. Diyarbakır'a gidince nerede kahvaltı yapmanız gerektiğinden, görmeniz gereken tarihi güzelliklere kadar pek çok ipucunun paylaşıldığı programda, Nuran Hanım'la Diyarbakır'ın meşhur "örok köftesi" yapılıyor. Memleketimizin efsane lezzetlerini kaçırmamak için haydi ekran başına!

        •  Sev Kardeşim 'Türk Filmi'
          14:00

          Sev Kardeşim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Sev Kardeşim" Pazar günü Show TV'de! Türk sinemasının en sıcak, en samimi hikayelerinden birine sahip olan film önce bir iddiayla başlayıp, sonrasında birbirine âşık olan iki gencin masalını anlatır. Zengin bir fabrikatörün oğlu olan Ferit, Hülya Koçyiğit tarafından canlandırılan fabrika işçisi kız tarafından oyuna getirilir. Arkadaşlarıyla iddiaya giren genç kız fabrikatörün oğlunu kendine âşık edebilirse bu iddiayı kazanacaktır. Ancak işler istediği gibi gitse de Ferit'e karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak, iki ailenin arasındaki ekonomik ve kültürel uçurum aralarında güçlü bir engel konumunda olacaktır.

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          15:30

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Bizim Aile 'Türk Filmi'
          20:00

          Bizim Aile 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ergin Orbey'in yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Bizim Aile" Pazar akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, üç çocuğu ile dul kalmış bir adamdır; eşinin vefatından sonraysa kimseyle evlenmemiş, çocuklarına hem annelik hem babalık yapmıştır. Yaşar Usta ile aynı mahallede yaşayan komşusu Melek Hanım da 3 çocuğu ile zamanında dul kalmış, çocuklarını yetiştirmenin tüm zorluklarına katlanmıştır. Mahalledeki komşu ise Melek ile Yaşar Usta'nın tam birbirlerine göre olduğunu düşünürler. Ne yapar eder çöpçatanlık yaparak bu iki yalnız insanı evlendirirler. Ama birbirleriye yaşamak zorunda kalan 6 kardeş o kadar da hızlı uyum sağlayamayacaktır...

        •  Yalancı Yarim 'Türk Filmi'
          22:15

          Yalancı Yarim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Münir Özkul, Halit Akçatepe, Metin Akpınar, Kemal Sunal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Yalancı Yarim" Pazar akşamı Show TV'de! Kayserili Mahmut'un kardeşi Ferdi, güzel görünümlü ve hızlı yaşamayı seven bir delikanlıdır. Zengin Abisinin ona her ay yüklü miktarda bir para göndermesinden ötürü de Abisine biat etmektedir. Bir gün sürpriz bir şekilde eşini koluna takan Abisi Ferdi'yi ziyarete gelir ve Ferdi'nin nişanlısıyla tanışmak istediğini kendisine belirtir. Nişanlı rolünü oynaması için Ferdi'ye hali hazırda vurgun olan Alev'e haber salınır ve oyun başlar.

        •  İşe Yaramazlar 'Yabancı Film'
          00:15

          İşe Yaramazlar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Tony Bui'nin yaptığı, Peter Broke, James Caan, Noel Clarke, Kevin Dillon gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "İşe Yaramazlar", Pazar gecesi Show TV'de! Ünlü hacker Drew Reynolds, uzun uğraşlar sonucu CIA tarafından yakalanır. CIA, Drew'in yeteneklerinden faydalanmak istemektedir ve ona bir anlaşma sunar. Ya kendileri için ajanlık yapacaktır ya da hayatının geri kalanını dört duvar arasında geçirecektir. Kendi ekibini kurmak şartıyla teklifi kabul eden Drew ve arkadaşlarını eğlenceli ve aksiyon dolu saatler beklemektedir.

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          01:45

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  İşe Yaramazlar 'Yabancı Film'
          03:00

          İşe Yaramazlar 'Yabancı Film'

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)