Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Astrolog Mine Ölmez geçtiğimiz günlerde olan ay tutulmasının burçları nasıl etkileyeceğini anlatırken, Güzellik Uzmanı Cansu Yılmaz bölgesel incelme ve selülit uygulamalarına dair merak edilenleri paylaşıyor. Köpek Davranış Bozuklukları Uzmanı Uğur Kurşun köpekler neden eğitilmelidir ve köpek eğitimi nasıl olmalıdır, köpek sahiplenirken nelere dikkat etmeliyiz sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Aşkar ameliyatsız yağ parçalama hakkında bilgi veriyor.

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Karaoğlan Geliyor 'Türk Filmi'
          13:00

          Karaoğlan Geliyor 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Meral Zeren, Ahmet Mekin, Kazım Kartal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Karaoğlan Geliyor" Pazar günü Show TV'de! Cengiz Han ölüme yaklaştığını anlayınca hazinesini ailesi birbirine düşmesin diye gizli bir yere gömdürür. 40 Yiğit gizli mezarına gidince birbirini oklayıp öldürecektir. Bu işi en güvendiği iki adamına verir. Cengiz Han ölüp alay yola çıkınca adamlarından birisi öbürüne ihanet eder ve yenilir. İhanetin bedelini koluyla öder. İntikamını almak için rakibinin obasını basar. Lakin Karaoğlan kurtulur ve hancı bir çift tarafından bulunup büyütülür.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı  'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" Pazar akşamı Show TV'de! Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran "Hababam Sınıfı" yine sınıfta kalmış ve Özel Çamlıca Lisesi'ne dönmüştür. Okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile sınıfın başı derttedir. Edebiyat öğretmeni Kemal Hoca'nın vefatı üzerine derslere Semra adında genç bir edebiyat öğretmeni gelmiştir. İyileşen Mahmut Hoca okula geri döner, müdür muavinliği görevini bırakmak ister ama okul müdürünün ısrarı üzerine şartlı olmak üzere tekrar görevini üstlenir.

        •  En Büyük Şaban 'Türk Filmi'
          22:15

          En Büyük Şaban 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "En Büyük Şaban", Pazar akşamı Show TV'de! İyi bir adam olan Şaban, zengin olma hayalleri kurmaktadır. Hayallerini İstanbul'da gerçeğe dönüştürebileceğini düşünen Şaban, köydeki tarlasını satıp yola koyulur. İstanbul'a ayak bastığında yaptığı ilk iş ise amcasının oğlunu aramaktır. Bu sırada başına türlü belalar açmaktan geri kalmayan Şaban, saflığı sonucu bir adamdan Boğaz Köprüsü'nü satın aldığını düşünür. Dolandırıldığını anladıktan sonra adamın peşine düşer. Bu esnada zor durumda olan birine yardım eden Şaban, adamla çok iyi dost olur. Ancak ortada bir problem vardır. Yardımcı olduğu adam, Şaban'ı sadece içtiği zamanlarda hatırlamaktadır. Ayık olduğu zamanlarda ise Şaban'ın varlığından haberdar değildir. Bu şekilde kargaşa içinde geçen Şaban'ın hayatı parkta çiçek satan bir kıza vurulmasıyla bambaşka bir hal alır. Aşık olduğu görme engelli kıza yardım etmeye karar veren Şaban, kızın gözlerinin açılması için her şeyi yapmaya hazırdır.

        •  En Büyük Şaban 'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:00

          En Büyük Şaban 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)