Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel sunumuyla ve tadıyla kendine hayran bırakan "çubuk kekler" tarifi veriyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik ilaçlara cevap vermeyen kişilerde yüksek tansiyon tedavisi nasıl yapılabilir, kalp yetmezliği ve aşırı ödem nasıl tedavi edilir, nefes darlığı ve göğüs ağrısı sebepleri nelerdir sorularını yanıtlıyor. Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun saç ekiminin nasıl yapıldığını ve saç ekiminde yeni teknikleri anlatıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 29 Temmuz Çarşamba günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Aşk Laftan Anlamaz  'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, kırık fönün mucidi Adnan Serter, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaförüm Sensin'de bugün kuaför Aytekin Hamiş, makyöz Dilek Öz, model Banu Teker'den oluşan birinci takım, kuaför Engin Yılmaz, makyör Koray Köybaşı, model Özlem Parlu'dan oluşan ikinci takım, kuaför Kaan Kardeşler, makyöz Türkan Övünç, model Gizem Ay'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik'ten oluşan dördüncü takım kız isteme saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! "Kuaförüm Sensin" 29 Temmuz Çarşamba günü saat 12.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Sahte Kabadayı 'Türk Filmi'
          20:00

          Sahte Kabadayı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Kazım Kartal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Sahte Kabadayı" Çarşamba akşamı Show TV'de! Kemal ünlü bir mafya babasının oğludur. Fakat babasının aksine onun sakin, mütevazı bir hayatı vardır. Günlerini garda pişmaniye satarak geçirmektedir. Fakat Kemal'in hayatı babasının ölümünün ardından bambaşka bir hal alır. Babası en yakın adamı Muhtar tarafından öldürülünce mirası bölünür. Avukatın kendisini aramasıyla gerçekleri öğrenen Kemal apar topar İstanbul'a gider. Mirası geri almayı kafasına koyan Kemal şehrin en namlı kabadayılarını ziyaret etmeye başlar. Kemal kısa sürede yeraltı dünyasında nam salar. Kemal'in kendi peşinde olduğunu öğrenen Muhtar onu tuzağa düşürmek için her yolu dener. Fakat Kemal kendisine yapılan bu tuzakların hepsinden şapşallığı sayesinde kolayca kurtulur. Kemal kendisinden kurtulmaya çalışanları ekarte edip babasının intikamını alabilecek midir? "Sahte Kabadayı", 29 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          21:45

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Sahte Kabadayı 'Türk Filmi'
          00:30

          Sahte Kabadayı 'Türk Filmi'

        •  Aşk Laftan Anlamaz  (Tekrar)
          02:15

          Aşk Laftan Anlamaz (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          04:45

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)