Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel yemeyi seven ama yapmaya üşenenleri düşünüyor ve üşengeçlerin bile üşenmeyeceği tarifler paylaşıyor. "Pişmeyen havuçlu kek", "kahveli parfe" ve "zencefilli Türk kahvesi" tariflerini veriyor ve üşengeçliği yenmenin yöntemlerini anlatıyor. Diyetisyen, Yazar Feride Yıldız fazla kilo almanın sebepleri nelerdir, neden bir türlü kilo veremiyoruz, her şeyi yiyerek zayıflamak mümkün mü sorularını yanıtlıyor. Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tülay Arıcı çocuklarda en sık görülen göz sorunlarının neler olduğunu açıklarken, şaşılık ve göz tembelliği hakkında da bilgi veriyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, hafta içi her gün Show TV ekranlarında sağlıkla ilgili en doğru bilgileri ve en yeni gelişmeleri izleyiciyle paylaşıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları-Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ayper Somer çocuklarda yaygın görülen enfeksiyon hastalıklarını ve 'Kawasaki' hastalığının koronavirüs ile olan benzerliğini anlatarak tedavisi hakkında bilgi verecek. Cerrahpaşa Spor Bilimler Fakültesi-Spor Sağlık Anabilim Dalı Başkanı/Akademisyen Doç. Dr. Osman Ateş ise "Pandemi sürecinde evde hareketsiz kalan bireyler ne yapmalı?" sorusunu yanıtlayacak. Probiyotikler ve faydaları hakkında da konuşulacak olan programda Dr. Ender Saraç, bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı sumak çayının nasıl yapılacağını gösterecek.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Tatilde 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Tatilde 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Hababam Sınıfı Tatilde" Çarşamba akşamı Show TV'de! Özel Çamlıca Lisesi'nin paragöz müdürü, cüzdanını düşünerek Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencileri kabul etmiştir. Okulun yeni öğrencileri olan bu kızlar da Hababam Sınıfı'na gönderilmişlerdir. Kendi sınıflarında kızların olmasına hiç alışık olmayan Hababam Sınıfı öğrencileri, önce yeni gelen kızlarla yakınlaşmaya çalışacak; ancak bunun mümkün olmadığını görünce de onlarla büyük bir rekabete kapılacaklardır.

        •  Çöpçüler Kralı 'Türk Filmi'
          22:15

          Çöpçüler Kralı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda, İhsan Yüce, Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Çöpçüler Kralı" Çarşamba akşamı Show TV'de! Aksiyonu hiç bitmeyen ve birbirinden tuhaf kişilerin yaşadığı matrak bir mahallede çöpçülük yapan Apti, mahallenin biricik kızı Hacer'e aşıktır. Temizlikçilik yapan Hacer ise bu aşka karşılık vermez. Hacer kendisine aşık olan zabıta memuruyla evlenmeyi ister ancak erkek kardeşleri bu evliliğe karşı çıkar. Yine de umudunu kaybetmeyen Apti, genç kızın gönlünü çalabilmek için her şeyi yapar. Ancak parasızlık nedeniyle Hacer'i elde etmesi imkansızdır. Ta ki tesadüf eseri bir gazinoya girene kadar. Apti türlü tesadüfler sonucunda bu talihini geri çevirecek, hayallerini gerçekleştirecektir.

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)