Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Ramo  'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İkinci bir şans isteyenlerin başvurduğu ve 'keşke'lerine çözüm aradığı program "Bir Şansım Olsa", gerçek yaşanmış hikayeleri ekranlara getiriyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 'Bir Şansım Olsa' her hafta sonu Show TV'de seyirciyle buluşuyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; kadına yönelik şiddetin bir insanın hayatını nasıl değiştirdiğine tanıklık edeceksiniz. Kocasından şiddet gören ve bir cinnet geçirme anında kocasını öldüren bir kadının hayat hikayesi ekrana gelecek. Kanunların verdiği cezayı çektikten sonra hapisten çıkan kader kurbanı Hamide Hanım, yaptığından dolayı çektiği vicdan azabından kurtulamadığı için öldürdüğü kocasının ailesinden af dilemek istemektedir. Toplumun en önemli sorunlarından biri olan kadına yönelik şiddet tüm acı gerçekliğiyle Bir Şansım Olsa'da konuşulacak.

        •  Alev Alev  'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi
          17:00

          Çocuktan Al Haberi

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Sima Rabia Ünsal, Velat Ayvacı ve Menli Bashimmyradova yarışacak. Günün ana soruları, "Büyükler mi daha çok gelecek planı yapar yoksa çocuklar mı?" ve "Oyuncaklar mı daha çok kırılır yoksa bardaklar mı?" olacak. Aras'ın, Doğa Rutkay Kamal ile birlikte taş-kağıt-makas oynayacağı renkli bölümde Melisa nasıl tasarruf yapabileceğinizi öğretecek. Emir ve Doğa Rutkay Kamal'ın oynadıkları oyunda birbirlerini anlamaya çalışmaları eğlenceli anlara sahne olacak. Kami ve Doğa'nın soğuk esprileri ise herkesi güldürecek. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey ve Yıldız'ın arasına bu kez de demir parmaklıklar girmiştir. Ama bu sefer ikisi de çaresizdir. Kuzey, Yıldız'ı özgürlüğüne kavuşturmaya yemin etse de kendisinin de yapacağı pek bir şey yoktur. Tutsak aşıklarımızın kaderlerine razı olmaktan başka çaresi yoktur. Her engeli gerek bedel ödeyerek gerekse de acı çekerek aşan aşıklarımız bu sefer nasıl kurtulacaktır? İçinde oldukları bu karanlık tünelin sonunda onları göz kamaştıran bir ışık beklemekte midir?

        •  Arıza 'Dizi'  (Tekrar)
          00:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)