Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Arthur ve Minimoylar
          06:00

          Arthur ve Minimoylar

          Yönetmenliğini Luc Besson'nın yaptığı, Freddie Highmore, Mia Farrow, Madonna gibi usta isimlerin yer aldığı 2006 yapımı "Arthur ve Minimoylar" Pazar günü Show TV'de! Çiftlikte büyükannesi ile yaşayan Arthur, hayal gücü gelişmiş 10 yaşında bir çocuktur. Arthur'un dedesi dört yıl önce ortadan kaybolmuştur. Ardında kalan tek iz, Afrika kabilelerine ait hikayelerin olduğu not defteridir. Arthur, Minimoylar adında minyatür insanlara ait bu hikayeleri okuyarak dedesinin bıraktığı gizemli mesajı çözmeye çalışmaktadır. Üç gün içinde çalınan hazineyi bulması ve şeytani bir büyücüye karşı savaşması gerekmektedir. Bu keşif sırasında kendini Minimoylar'ın dünyasında bulan Arthur, hayal bile edemeyeceği macera ve sürprizlerle karşılaşacaktır. "Arthur ve Minimoylar", 7 Şubat Pazar günü saat 06.00'da Show TV'de!

        •  Muhteşem Gilly Hopkins
          08:00

          Muhteşem Gilly Hopkins

          Yönetmenliğini Stephen Herek'in yaptığı, Sophie Nelisse, Kathy Bates, Glenn Close, Octavia Spencer gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Muhteşem Gilly Hopkins" Pazar günü Show TV'de! 12 yaşında sorunlu bir kız olan Gilly Hopkins, sürekli bakıcı aile değiştirmektedir. Bakıcı aileler tarafından büyütülen Gilly, hırçın bir çocuktur ve okulda arkadaşları ile de iyi geçinememektedir. Yaptığı ağır şakalar ile kaldığı evlerden kovulan Gilly'nin son adresi hayatının dönüm noktası olacaktır. Gilly'nin düzeleceğine

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          İkinci bir şans isteyenlere kapılarını açan program "Bir Şansım Olsa"da, gerçek yaşanmış hikayelerin kahramanları seslerini duyuruyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 'Bir Şansım Olsa' her hafta sonu Show TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; gelini ile barışmak isteyen bir kayınvalidenin hikayesine tanıklık edeceksiniz. Gelini ile yaşadıklarını anlatan kayınvalide, oğlunun gelinine duyduğu aşkı ve evladının sağlığı için yelkenleri suya indirecek. Gelin-kayınvalide ilişkisinde kimin haklı olduğunun aranacağı bölümde kayınvalide, kendini gelinine affettirmeye çalışacak.

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; YouTube fenomenleri Fırat Sobutay, Merve Yalçın ve Behzat Canberk Kaya yarışacak. Günün ana soruları, "Büyükler mi daha duygusaldır yoksa çocuklar mı?" ve "Elektrikli battaniye olur mu?" olacak. YouTube fenomenlerinin yarışacağı bu bölümde yarışmacılar, çocukların cevaplarını tahmin ederken hem çok zorlanacak hem de çok eğlenecek. Kami, vitaminler hakkında bilgiler verirken konuyu yine mantıya bağlayıp herkesi kahkahalara boğacak. Luna, kostüm giyip anneannesinin taklidini yaparken, Ena da anlatacağı rüyası ve vereceği cevaplarıyla çok güldürecek. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 7 Şubat Pazar günü saat 17.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "BEN KARADENİZLİYİM, BENİ ÇİLEDEN ÇIKARTMAYIN!" Show TV'de ekrana gelen ve beğeni ile izlenen O3 Medya imzalı Arıza'nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Haşmet Ağa'nın bir baba olarak Ali Rıza'yla konuştuğu sahne büyük heyecan uyandırıyor. Haşmet, Ali Rıza'yı damat olarak hayal etmese de Halide ile birbirlerine olan aşkları yüzünden ilişkilerine onay veriyor ve bir an önce resmiyete dökülmesi gerektiğini sert bir dille söylüyor. Haşmet'in bu konuşması ise akıllara "Ali Rıza ile Halide evlenecek mi?" sorusunu getiriyor. ARIZA'NIN 21. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Burak, abisinin babasını sattığını öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ali Rıza ise İhtiyar'la artık bir araya gelmiştir ve Balaban'ı bulacağına dair ona söz verir. Ali Rıza, Balaban'ı ararken, Balaban Halide'nin kliniğine tatsız bir ziyarette bulunarak kendini gösterir. İhtiyar'ın öncülüğünde toplanan konsorsiyum üyeleri yeni dönemde neler yapacaklarını kararlaştırırlar. Burak ve Balaban ise yeni bir iş birliğinin temellerini atmıştır. Babasıyla ilgili her geçen gün yeni bir şey öğrenen Ali Rıza'nın aklı ise iyiden iyiye karışır. Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Rüzgar Aksoy ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül ve Nursel Köse gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Arıza'nın merakla beklenen yeni bölümü yarın akşam saat 20.00'de Show TV'de.

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)